Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Thiago Mendes/İbrahima Sissoko
Harit
Evander
Dolberg
Ali Akman

Şampiyonluk hamleleri

Anladık beyler şampiyonluk yalan, 10. falan olucaz.

Günde 100 öğün bunu yazıp 24 saat de takip edin, aferin size. Pek tutarlı.
Sag kanadimiz soru işareti, stoper tandemimiz bir nebze zayıfladı. Muslera her sene daha iyi olacak değil. Forvette yedek sıkıntımız var. Ortasahamiz leşkan. 2 tane ortasaha lazım.

Forvette ileri doğru bir adım atıldı, sagbek kardeşimiz iyi bir insana benziyor. En azından Boey'den iyidir.

Eskisinden cok cok iyi değiliz, gecen seneki travmadan sonra taraftarin boyle hissetmesi normal degil mi keramettin admin?

Grillitsch ve bir OS gelecek hafta sonuna kadar bitmeli. Yedek forvet, yedek kanat ve lazim olursa Ali Akman ve bir stoper sonrada alinabilir.

Sag kanadimiz soru işareti, stoper tandemimiz bir nebze zayıfladı. Muslera her sene daha iyi olacak değil. Forvette yedek sıkıntımız var. Ortasahamiz leşkan. 2 tane ortasaha lazım.

Forvette ileri doğru bir adım atıldı, sagbek kardeşimiz iyi bir insana benziyor. En azından Boey'den iyidir.

Eskisinden cok cok iyi değiliz, gecen seneki travmadan sonra taraftarin boyle hissetmesi normal degil mi keramettin admin?
Geçen sene gelen her transferle kendimizi müthiş hissettik de ne oldu? 1 ay morutan kovaladık. Boey geldi müthiş sandık. Cicu geldi orta saha müthiş dedik. Berkan ı Türkiye nin en iyi orta sahası yaptık. Halil geldi bayram ettik. Bir Nelsson için çok curcuna yapmadık o iyi çıktı.

Tuh be. EPL transfer Agustos ayinda bitiyor saniyordum. Neredeyse tum buyuk ligler 1 Eylul.

Bonservisini eline vermişlerse imza parası olarak onu gittiği kulüpten alabilir.yani böyle bi durumda haber gerçek olabilir sanki

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tamam şu arkadaşların bonservislerini eline verebilirsin.
Gomis, omar, muslera, sekidika, ömer, aytaç.
Niye vermiyoruz keriz miyiz?

Yada geçen sene bonservisini verip diagneyi gönderbilirdik niye sözleşmesini askıya almak için 10 gün konuştuk.

Falcao gitsin diye nye para verdik ki gittiği yerden alabillirdi parayi.

Neymiş gittiği yerden imza parası olarak alabilirmiş. Bak şu allahın işine. Kurtulmak isteyen kim ? Gustavo kendinden sınır açmak istemiş demek ki.
Geçmiş alacaklarını da bırakmış. Vay be mezud gelsin diye de maaşını da bırakmıştı. Koca yürekli gustavo

Değil

Maaşından fazlasını harcamaktan çekinen adamlar gelmiş burada ona 3 buna 5 verelim diye ahkam kesiyor. Galatasaray'a tek kuruş faydası olmamış tipler çıkıp yok şöyle olucaz böyle olucaz diye copy-paste mesajlar atıyor.

1 sezon başarısız geçti diye son 30 senenin 20sini domine ettğimiz çöp mü oluyor bu neyin şovu ya.

Ne bonservis bilirler, ne maaş bilirler gelmişler 5-10 milyon euroluk adamlar üzerinde GS böyle olmalı diye kafa açıyorlar.

Hayatında 5 dk Grillitsch izlememiş günlerdir diloluk yapıyor.

Takip etmeyin kardeşim, izlemeyin başarısız olunacağından bu kadar eminseniz, çok basit ya. Sürekli aynı boş mesajları niye okuyoruz biz burada.

4 tane net 11 adamı bir de Yunus gelmiş 1 aylık yönetim ve hocayla, hala bir bok atma çabası. Gidin başka takımı destekleyin herkes kurtulsun, ağlamayın sabah akşam burada.

Mesaj senin özelinde değil, üzerine alınma hepsini.

yav şu kadroyla ilk 5e giremezsin insanlar bunu görüyor neyin dalgası bu
Takip etme bu kadar eminsen. Kimseyi alamazlar nasıl olsa bu kadrodan da bir şey olmaz, kapat ekranı maç da izleme.

Başarıysa derdin başarılı olamayacağız, değilse de sabah akşam aynı şeyleri yazmayın

Onana, gecen sene 24 macta 3 gol 2 asist yapmis. Adam 6 numara ama neredeyse Harit kadar gole katkisi var 😁
Fakat bazi mesajlarda yasiyla oynandigini okudum, 2018 oncesi yok.
Resmine bakinca bebeksi yüzü var. Yasiyla oynansa bile en fazla 2 sene gibi

Değil

Maaşından fazlasını harcamaktan çekinen adamlar gelmiş burada ona 3 buna 5 verelim diye ahkam kesiyor. Galatasaray'a tek kuruş faydası olmamış tipler çıkıp yok şöyle olucaz böyle olucaz diye copy-paste mesajlar atıyor.

1 sezon başarısız geçti diye son 30 senenin 20sini domine ettğimiz çöp mü oluyor bu neyin şovu ya.

Ne bonservis bilirler, ne maaş bilirler gelmişler 5-10 milyon euroluk adamlar üzerinde GS böyle olmalı diye kafa açıyorlar.

Hayatında 5 dk Grillitsch izlememiş günlerdir diloluk yapıyor.

Takip etmeyin kardeşim, izlemeyin başarısız olunacağından bu kadar eminseniz, çok basit ya. Sürekli aynı boş mesajları niye okuyoruz biz burada.

4 tane net 11 adamı bir de Yunus gelmiş 1 aylık yönetim ve hocayla, hala bir bok atma çabası. Gidin başka takımı destekleyin herkes kurtulsun, ağlamayın sabah akşam burada.

Mesaj senin özelinde değil, üzerine alınma hepsini.
Taraftarının bir kısmının aşırı şımarık hal vaziyeti konusunda haklısın. Ulkece bir travmadan geçiyoruz, avrupa ile olan bağımızı cok zayiflatttik, yurtdışı algımız değişti artik cok daha zor oyuncu ikna ediyoruz. Maas düşürürken de oldukca zorluk yaşıyoruz. Bunlarin hepsinde okeyim ben de.

Evet transferler hep kalburüstü, ancak yine de bir tedirginlik olması doğal. Hala ortasahaya tam guvenerek bakamiyoruz yani

Onun harici sıkıntı yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt