Tolga Kara
Tecrübeli Üye
- 21 Mayıs 2013
- 5.185
- 6.909
- 1.713
geçen seneden iyi işte daha ne istiyoruzAnladık beyler şampiyonluk yalan, 10. falan olucaz.
Günde 100 öğün bunu yazıp 24 saat de takip edin, aferin size. Pek tutarlı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
geçen seneden iyi işte daha ne istiyoruzAnladık beyler şampiyonluk yalan, 10. falan olucaz.
??? haksızlık olmuş@Can Erden konudan atıldım
Sag kanadimiz soru işareti, stoper tandemimiz bir nebze zayıfladı. Muslera her sene daha iyi olacak değil. Forvette yedek sıkıntımız var. Ortasahamiz leşkan. 2 tane ortasaha lazım.Anladık beyler şampiyonluk yalan, 10. falan olucaz.
Benim izlenimim kesinlikle denis o mevkii oyuncusu değil 6.5 gibi oynuyor genelde 8 denebilir---------------Muslera------------
Dubois---NElsson--A.Kerim--PVA
---------------Cuellar-------------
Yunus---------Sergio-------Kerem
--------------D.Suarez-------------
--------------Seferovic------------
Geçen sene gelen her transferle kendimizi müthiş hissettik de ne oldu? 1 ay morutan kovaladık. Boey geldi müthiş sandık. Cicu geldi orta saha müthiş dedik. Berkan ı Türkiye nin en iyi orta sahası yaptık. Halil geldi bayram ettik. Bir Nelsson için çok curcuna yapmadık o iyi çıktı.Sag kanadimiz soru işareti, stoper tandemimiz bir nebze zayıfladı. Muslera her sene daha iyi olacak değil. Forvette yedek sıkıntımız var. Ortasahamiz leşkan. 2 tane ortasaha lazım.
Forvette ileri doğru bir adım atıldı, sagbek kardeşimiz iyi bir insana benziyor. En azından Boey'den iyidir.
Eskisinden cok cok iyi değiliz, gecen seneki travmadan sonra taraftarin boyle hissetmesi normal degil mi keramettin admin?
yav şu kadroyla ilk 5e giremezsin insanlar bunu görüyor neyin dalgası buAnladık beyler şampiyonluk yalan, 10. falan olucaz.
Tamam şu arkadaşların bonservislerini eline verebilirsin.Bonservisini eline vermişlerse imza parası olarak onu gittiği kulüpten alabilir.yani böyle bi durumda haber gerçek olabilir sanki
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
DeğilSag kanadimiz soru işareti, stoper tandemimiz bir nebze zayıfladı. Muslera her sene daha iyi olacak değil. Forvette yedek sıkıntımız var. Ortasahamiz leşkan. 2 tane ortasaha lazım.
Forvette ileri doğru bir adım atıldı, sagbek kardeşimiz iyi bir insana benziyor. En azından Boey'den iyidir.
Eskisinden cok cok iyi değiliz, gecen seneki travmadan sonra taraftarin boyle hissetmesi normal degil mi keramettin admin?
Takip etme bu kadar eminsen. Kimseyi alamazlar nasıl olsa bu kadrodan da bir şey olmaz, kapat ekranı maç da izleme.yav şu kadroyla ilk 5e giremezsin insanlar bunu görüyor neyin dalgası bu
Taraftarının bir kısmının aşırı şımarık hal vaziyeti konusunda haklısın. Ulkece bir travmadan geçiyoruz, avrupa ile olan bağımızı cok zayiflatttik, yurtdışı algımız değişti artik cok daha zor oyuncu ikna ediyoruz. Maas düşürürken de oldukca zorluk yaşıyoruz. Bunlarin hepsinde okeyim ben de.Değil
Maaşından fazlasını harcamaktan çekinen adamlar gelmiş burada ona 3 buna 5 verelim diye ahkam kesiyor. Galatasaray'a tek kuruş faydası olmamış tipler çıkıp yok şöyle olucaz böyle olucaz diye copy-paste mesajlar atıyor.
1 sezon başarısız geçti diye son 30 senenin 20sini domine ettğimiz çöp mü oluyor bu neyin şovu ya.
Ne bonservis bilirler, ne maaş bilirler gelmişler 5-10 milyon euroluk adamlar üzerinde GS böyle olmalı diye kafa açıyorlar.
Hayatında 5 dk Grillitsch izlememiş günlerdir diloluk yapıyor.
Takip etmeyin kardeşim, izlemeyin başarısız olunacağından bu kadar eminseniz, çok basit ya. Sürekli aynı boş mesajları niye okuyoruz biz burada.
4 tane net 11 adamı bir de Yunus gelmiş 1 aylık yönetim ve hocayla, hala bir bok atma çabası. Gidin başka takımı destekleyin herkes kurtulsun, ağlamayın sabah akşam burada.
Mesaj senin özelinde değil, üzerine alınma hepsini.