Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocanin basarisi net. Ben ftci degilim ama o donemde bile aldigimiz galibiyetleri tesaduf olarak gorenlere karsi hocayi savundum.
Eldeki kadro avrupada oynadigimiz futbola uygundu. Gecis oynadik bir cok macta. Hoca lige de adapte ederim diye dusundu ama olmadi. 4 deplasman galibiyeti alabildik sadece. Kotu sonuclar ve ligdeki oyun oyunculari mental acidan bitirdi defolari goze batmaya basladi.

Birkac isim disinda futbolcularin kotu olduguna ben de katilmiyorum ama bilemiyorum yaw hepsi ayri ayri takimlarda iyi rol oyuncusu olabilir ama biraraya gelince yetenek ve oyun karakteri acisindan zaaf olusturuyorlar.
avrupa ligine uygun ama orası için bile aslında kalite açısından yetersiz.ligde şampiyonluga oynamak içinse korkak ve kalitesi zayıf oyuncu grubu.bu yetersiz kadro ile avrupada basarı fatih hocaya aittir

Bügün tüm gazetecilerin tweet atmaması ilginç değil mi en az bir tanesi isim salllardı...ank nevzt burhan vs vs

Kadro kötü falan değildi

Çipe,muslera,fatih,alpaslan,semih,ömer,taylan,berkan,cicaldu,morutan,bay,kılınç,diagne,mostfa,oğulcan,aytaç,sekidiki falan,asunçoa,arda,feg,babel,atalay babacan,jankat,ışık,ozorn,luyi,pulgar,gomis

Bu kadroya kötü diyen futboldan bihaberdir,hepsi birer yıldız,hocamın nadide yıldızları

Bırakmadılarki şu yıldızlar topluluğuyla clyi hanımımız eğleyelim
Yapma renktas gözünü seveyim…
Isimlere bakinca kanser oluyor insan.

Bide gruptan nasıl çıktık diyolar

La denizlisporda bizi eledi kupada ama adamlar liglerinde küme düştü galiba

Şimdi konuşurlarken e madem güçsüzdük gsyi nasıl eledikmi diyecekler?

Kamu Spotu: Dursun Özbek Sağlığa Zararlıdır. Dursun Özbek Pişmanlıktır…

Benim bunlara itirazım yok, Berkan'ı da hala değerli görüp seviyorum Taylan kesinlikle gitmeli rotasyon bile olmamalı ama ilk 11 olarak görmüyorum gelecek sezon için Berkan'ı asla yani şu var, şu oynar demiyorum. 6 ve 10 numara gelecektir kesinlikle, kalite olarak ne kadar tatmin eder ona bir şey diyemem Evander ve Harit üzerinde dahi mutabakat sağlanamıyor çünkü. Bunu da sorunsuz net bir oyuncuyu şu şartlarda alamayacağımız için söylüyorum, Harit gibi bir profile ok olmak zorunda kalacağız.

6 no da bu noktada zor olacak, iyisi pahalı, ortalamasını alsan tartışılır noktada. 10 numara alırız ama 6 numaradan çok emin olamıyorum açıkçası tatmin olma noktasında, çünkü zor bir mevki.

Burada net bir eleştiri olarak Fernando'nun alınmaması söylenebilir ki oyuncu masum insanların hapis yatmasına sebep olduğu için istemiyorum ama 1 milyon euroya alınıp en azından başta 11 sonra rotasyon olarak kullanılabilirdi bundan bağımsız olarak.
Gerekirse 6 numara için paraya kıyıp Luyindama ile yola devam etmeliyiz. Stoper her türlü Abdülkerim Nelson 11 olacak yerli kontenjanı için, Luyindama da yedek olur ama 6 numara tartışılmaz biri olmalı. Harit yetenek olarak evanderin önünde Okan hoca istiyorsa kendi yönetecek oyuncuyu.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sessizlik oncesi firtina da olabilirimsi

6 numero gelmezse harbi sıkıntı yalnız, bu taraftar bir sezon daha taylani zor kaldırır.
Taylani ben kaldıramam arkadaş HERIF geçen sene bizim kaleye çift haneli gol yedirmistir. Bunu kim 6 düşündü acep arkası dönük oynamayan adamdan 6 no mu olur. Hep dedim bundan 6 olmaz diye 8 oynayacksa oynasın demiştim

Ya şu taraftar kac senedir paranoyak olmuş transfer dönemlerinde. Takımı senelerdir eksik başliyor lige. Ne olur ulan bir yönetimde sistemiyle gelsin çok mu şey istiyor bu taraftar.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Fenerin 90 IQ seviyesi üzerinde olan nadir taraftarları uyanmış noluyo lan bu kaçıncı Portekizce konuşan diyorlar 😄
Gerçekten şaka gibi adamlarda transferde tek kriter Portekizce konuşsun yeter
Portekizlileri kayirmaya başlayınca esas bomba öyle cikacak

Ft döneminde hangi maçta rakibe üstünlük kurmuşuz oyuna hükmetmişiz 5 maçı geçmez 5 senede,alanya deplamanında kaleyi melekler koruyodu burda böyle oynanır dendi,konya arenada top göstermedi e konya bu dendi,la düşmüş altayamı ankaragücünemi ne puan veren tek keriz bizdik e ama adamlar ateş hattında bu 1 puan iyi deniyodu

Torent hocam leşlere biraz oyun oynatınca aslında bunlar iyi topçulara döndü iş

Torent hocam 💛

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt