- 6 Eylül 2014
- 83.236
- 56.812
- 4.283
Samet nalbant kardesin hakkında ne dusunuyorsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Samet nalbant kardesin hakkında ne dusunuyorsun
Cimbomun çocuğubu bizim maclara gelip izler kesingoruruz bu sene tribunde
Torent hocana...Ft döneminde hangi maçta rakibe üstünlük kurmuşuz oyuna hükmetmişiz 5 maçı geçmez 5 senede,alanya deplamanında kaleyi melekler koruyodu burda böyle oynanır dendi,konya arenada top göstermedi e konya bu dendi,la düşmüş altayamı ankaragücünemi ne puan veren tek keriz bizdik e ama adamlar ateş hattında bu 1 puan iyi deniyodu
Torent hocam leşlere biraz oyun oynatınca aslında bunlar iyi topçulara döndü iş
Torent hocam![]()
Tamam şu arkadaşların bonservislerini eline verebilirsin.
Gomis, omar, muslera, sekidika, ömer, aytaç.
Niye vermiyoruz keriz miyiz?
Yada geçen sene bonservisini verip diagneyi gönderbilirdik niye sözleşmesini askıya almak için 10 gün konuştuk.
Falcao gitsin diye nye para verdik ki gittiği yerden alabillirdi parayi.
Neymiş gittiği yerden imza parası olarak alabilirmiş. Bak şu allahın işine. Kurtulmak isteyen kim ? Gustavo kendinden sınır açmak istemiş demek ki.
Geçmiş alacaklarını da bırakmış. Vay be mezud gelsin diye de maaşını da bırakmıştı. Koca yürekli gustavo
Ftcisin galibaTorent hocana...
Seni kevgire döndürecegimizi kabullenelimbu sene şampiyon olamayacağımızı kabullenelim
bu sene şampiyon olamayacağımızı kabullenelim
Torrent çi olmayınca ft ci mi oluyorum. Yok okancıyım şu anda. Eğer torrentleşir ise okana da aynı şeyi söylerim.Ftcisin galiba
Aslında futboldan biraz anlıyosun hebu sene şampiyon olamayacağımızı kabullenelim
Transfer gelmeyince ft tartışmalarını hararetlendirip nöbete hareket getiriyim dedim kısa süreliTorrent çi olmayınca ft ci mi oluyorum. Yok okancıyım şu anda. Eğer torrentleşir ise okana da aynı şeyi söylerim.
Troll değil ciddi yazdıysan kaale al.Bide gruptan nasıl çıktık diyolar
La denizlisporda bizi eledi kupada ama adamlar liglerinde küme düştü galiba
Şimdi konuşurlarken e madem güçsüzdük gsyi nasıl eledikmi diyecekler?