- 1 Ağustos 2009
- 46.982
- 49.280
- 4.878
Bana biraz Fredi anlatErden Timur Fred için İngiltere'ye gidiyomuş kanks ve ek olarak Rashica'ya da ilgimiz varmış..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bana biraz Fredi anlatErden Timur Fred için İngiltere'ye gidiyomuş kanks ve ek olarak Rashica'ya da ilgimiz varmış..
Aman rtaş bunu bana yapmaYerli ve milli duyumcumuz Murat Ünsaldan haber bekliyoruz.
Kamada Frankfurtta hep 8 oynamış, ben bunu 10 sanıyordum, Torera nın yanı için düşünülüyor o zaman
SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yine mi görüntülü konuşmak istiyosun ulanBana biraz Fredi anlat
Luyindama gibi ters takla atmasını bekliyorum ben şahsen.neden bu kadar zaniolo kötüleniyor??
Adam gecen sezon ligda her 70 Dakikada bir gol atmis adam daha ne yapsin? Melo gibi penalti mi kurtarsin?
1 aydır aynı haberler, sıktı artık, eşinin rahatsızlığı var diye laf edilmek istenmiyor ama play off yaklaşıyor, şu iş bir an önce neticelensinMauro Icardi'nin Galatasaray'a transferi henüz resmiyet kazanmamış olsa da artık tamamlandı. PSG ile 10 milyon Euro karşılığında anlaşan Galatasaray, Icardi ile 3 yıllık sözleşme imzalayacak. (L'Equipe)
Twitter Fred'i yazıyor, Fransız basını Yunus'u yazıyor buraya gelip yazıyorsun. Kerem dediler oraya güvenerek hemen geldin bitti falan yazdın.Tam olarak hangi kısmı trollük ben anlamadım? Girmemem gereken işlere girdim KAP bilmem ne diye, sonrasında uzun uzun ifade etti herkes kanaatini, bende şu bitti bu bitti şu şöyle demiyorum ne gelirse ucu açık bırakarak ifade ediyorum. O gün KAP gelseydi Bakambu evraklar yetişseydi bambaşka şeyler olacaktı burada![]()
Trolluk yapan tek o mu? Forumun yarisi troll. Buradaki mesajlari gormesem sana inanacagim.Trollük yapıyor burası forum sonuçta Twitter değil. Kuralları felan var hani.