Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Lig vs Avrupa. Hangi takım kazanır?

Ekran Resmi 2023-07-26 21.24.57.png
Ekran Resmi 2023-07-26 21.26.08.png

Mauro Icardi'nin Galatasaray'a transferi henüz resmiyet kazanmamış olsa da artık tamamlandı. PSG ile 10 milyon Euro karşılığında anlaşan Galatasaray, Icardi ile 3 yıllık sözleşme imzalayacak. (L'Equipe)
1 aydır aynı haberler, sıktı artık, eşinin rahatsızlığı var diye laf edilmek istenmiyor ama play off yaklaşıyor, şu iş bir an önce neticelensin

Tam olarak hangi kısmı trollük ben anlamadım? Girmemem gereken işlere girdim KAP bilmem ne diye, sonrasında uzun uzun ifade etti herkes kanaatini, bende şu bitti bu bitti şu şöyle demiyorum ne gelirse ucu açık bırakarak ifade ediyorum. O gün KAP gelseydi Bakambu evraklar yetişseydi bambaşka şeyler olacaktı burada
Twitter Fred'i yazıyor, Fransız basını Yunus'u yazıyor buraya gelip yazıyorsun. Kerem dediler oraya güvenerek hemen geldin bitti falan yazdın.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İcardi'nin tatili uzatmak için mevzu çevirmeye ihtiyacı yok istese iki Arabistan teklif haberi daha çıkarır uzatırdı durumu tatilden kasıt da Arjantin'de evinde oturuyor bildiğim kadarıyla. Kulüp bir açıklama geçse iyi olur tabi de muhtemelen onlarında bilgisi sınırlı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt