Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hemen çıkalım topçu değilZauro Micardi çekmisiz
Abi bunlar beni zaniolo konusunda cok sinir ediyo.sen masaya yumrugunu koy artik.rashica skor uretmedigi zaman almayalim diyende bunlardiHay Zaniolo kadar başınıza taş düşsün.
Hastalik eyvallah
Baş göz üstüne
Ancak artık Icardi'nin gelmesi lazım. Hazirlik süreci vs yine belli zaman alacak. Ağustos 12 ilk maç şurada neredeyse 2 hafta kaldı
Zaten İstanbul da hazır evleri var Wanda o kadar çok uğraşmayacak
rashica idmanlara katılıyor gelirse direkt takıma girerYa keşke rashica ya yer olsa gelsin isterim ya
Fred çakmaktaş geldi mi gelmedi mi gündemi pek takip edemedim.
Zaniolo- Zaha- Kerem tarz olarak benziyorlar araya birisinin yerine Felix, Kamada gibi bağlantı oyuncusu daha doğru olmaz mıydı? İcardi'de yapar bağlantı işini ama tek o yeterli olur mu?Hay Zaniolo kadar başınıza taş düşsün.
Sergen aradan çık kimvurduya gidicen, sehbanın arkasına saklanAbi bunlar beni zaniolo konusunda cok sinir ediyo.sen masaya yumrugunu koy artik.rashica skor uretmedigi zaman almayalim diyende bunlardi
Bu transfer normal degil
Gelin biz de oyuncu verelim. Gelene geçene para saçıyorsunuz. Rus takımını zengin edip efendiniz abdyi kızdırmayın
Kaynağıma bu isimleri dogrultamadim. Bu arada kaynağım zaniolo 32.5 milyon euro muhabbetini yalanladı. Kim söylediyse mabadından uydurmuş dedi.Fred
Rashica
Kamada
Bu denkleme okey miyiz beyler?