Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.861
- 102.045
- 5.238
25 e mal mıyız satıyoruz?Bu teklif gelse çoktan satmıştık, yarın 25e satılırsa ne diyeceksin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
25 e mal mıyız satıyoruz?Bu teklif gelse çoktan satmıştık, yarın 25e satılırsa ne diyeceksin
Ben sen miyim lanKivirmaya basladin peki öyle olsun
Biz kimseye zevk olsun diye umut aşılamıyoruz. Senin kadar Ahmet denizci'de biliyordu adam şutlandı onun günahı neydi ? Bu arada kaynağın başkanın yeğeni ise fena trollüyor seni29+3.5 milyon euro bonuslu teklif geldi umarım ortaya çıkar yada Erden Timur ifade eder, Zaniolo kalmak istedi ve net bir duruş sergiledi, 29+3.5 milyon euro diye niye uydurayım, ben buraya 2012 de üye olmuşum, Galatasaray düşmanı mıyım ben? Ne bu tavırlar? Galatasaray düşmanlarına böyle saldırmadınız burada, Allah'tan korkun.
Hani nerdetyler adaaaamsss
Zaniolo dan oyun içinde beklentin ne?Yahu hepimiz Galatasaray 'ı en guzel yerlerde görmek istiyoruz. 2. Yarıda maçı anlatan kişinin Zaniolo dediğini bile hatırlamıyorum. Zalgiris maçında bile o farki yaratamayacaksa bu adam nerede kendini gösterecek. Bu sene şampiyonlar ligine giremedikten sonra Zaniolo gol kralı olsa ne anlamı var ? Son maçta havlu atmış Fb 'ye karşı iyi oynadığı için bir kredisi oldu o maçta dökülseydi kimsenin Zaniolo sempatizanlığı yapacağını sanmıyorum. Adam babamızın oğlu değil, ben verilen paranın, söylenilen ağdalı cümlelerin ve efsanevi cv 'sinden eser göremiyorum sahada. Kimse kusura bakmasın Zaniolo özelinde kendi kendini manipule eden çok renktaş var, gerçekleri görelim artık.
Rashica almak için satabiliriz. 15e aldık 25ten fazla veren yoksa gidebilir bilemem. Ayrıca sonraki satıştan iyi verilirse 30a satmış gibi olabilir25 e mal mıyız satıyoruz?
tyler adaaaamsss
25 e satınca kasana 7m giriyorRashica almak için satabiliriz. 15e aldık 25ten fazla veren yoksa gidebilir bilemem. Ayrıca sonraki satıştan iyi verilirse 30a satmış gibi olabilir
Silip duzeltmis, ucagi Manchester’e indikim var onlarda leeds mi
Olur mu 25 milyona gider, akıl var mantık var Emrah Abi.25 e mal mıyız satıyoruz?
7m kar 6 ayda gayet iyi, bu sene doğru düzgün oynamayazda hem ligi kaybedebilir hem de paradan olabiliriz. Rachicayı alıp yolumuza bakalım25 e satınca kasana 7m giriyor
Raşit i severim ama CL de Zani mi Raşit mi dersen 100 kere Zani derim.
sapphire'de kalıyoricardi evde kalmıyordu galiba
otel ya sa rezidans gibi bir şeydi
Zaniolo 'yu alma sebebimiz varlık bilinciydi ama şuan görüyorum ki komple kıtlık bilincindeyiz. Benim beklentim koşulsuz şartsız varlık bilincini sahada görmek.Zaniolo dan oyun içinde beklentin ne?