Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Twitter Fred'i yazıyor, Fransız basını Yunus'u yazıyor buraya gelip yazıyorsun. Kerem dediler oraya güvenerek hemen geldin bitti falan yazdın.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kerem Demirbay'ı yazdığım tarihe bir bak, aynı tarihte bir tane Demirbay bitti haberi göster güvenilir bir kaynaktan, ben direkt detay ile girmişim sen ne anlatıyorsun.

Fred ve Yunus mesajına bak zaten iddia diyorum genelde, gündemin üstüne geldim, bende kendimce doğruluyorum, engelle geç abi, gözünü seveyim, siz iyice delirdiniz. Bana müsaade gerçekten...

Kaynağıma bu isimleri dogrultamadim. Bu arada kaynağım zaniolo 32.5 milyon euro muhabbetini yalanladı. Kim söylediyse mabadından uydurmuş dedi.
29+3.5 milyon euro bonuslu teklif geldi umarım ortaya çıkar yada Erden Timur ifade eder, Zaniolo kalmak istedi ve net bir duruş sergiledi, 29+3.5 milyon euro diye niye uydurayım, ben buraya 2012 de üye olmuşum, Galatasaray düşmanı mıyım ben? Ne bu tavırlar? Galatasaray düşmanlarına böyle saldırmadınız burada, Allah'tan korkun.

29+3.5 milyon euro bonuslu teklif geldi umarım ortaya çıkar yada Erden Timur ifade eder, Zaniolo kalmak istedi ve net bir duruş sergiledi, 29+3.5 milyon euro diye niye uydurayım, ben buraya 2012 de üye olmuşum, Galatasaray düşmanı mıyım ben? Ne bu tavırlar? Galatasaray düşmanlarına böyle saldırmadınız burada, Allah'tan korkun.
Bu teklif gelse çoktan satmıştık, yarın 25e satılırsa ne diyeceksin

Hay Zaniolo kadar başınıza taş düşsün.
Yahu hepimiz Galatasaray 'ı en guzel yerlerde görmek istiyoruz. 2. Yarıda maçı anlatan kişinin Zaniolo dediğini bile hatırlamıyorum. Zalgiris maçında bile o farki yaratamayacaksa bu adam nerede kendini gösterecek. Bu sene şampiyonlar ligine giremedikten sonra Zaniolo gol kralı olsa ne anlamı var ? Son maçta havlu atmış Fb 'ye karşı iyi oynadığı için bir kredisi oldu o maçta dökülseydi kimsenin Zaniolo sempatizanlığı yapacağını sanmıyorum. Adam babamızın oğlu değil, ben verilen paranın, söylenilen ağdalı cümlelerin ve efsanevi cv 'sinden eser göremiyorum sahada. Kimse kusura bakmasın Zaniolo özelinde kendi kendini manipule eden çok renktaş var, gerçekleri görelim artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt