Onat Can Sağıroğlu
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 19.838
- 25.813
- 2.893
Zakaria gibi bir adam alsak keşke.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fred shaktarda baya iyiydi bence iyi olur ama 30 yaşında kaç sene iyi olur bilinmezOoof, hiç içime sinmiyor bu Fred ya...
Fred isteTakımda asker adam sayısını arttırmak lazım yoksa çok sıkıntı çekeriz
Kerem i yerli Mertens yapacazzaha kerem zaniolo üçlüsünden herhalde zaha 10 oynar
Sakatlanmamak icin tabanini kaldirdi yoksa dizden gidecekti gene.İstanbulspor maçında o haltı yiyeceği belliydi girerken tozlugunu Okan hocanın yanında yere sert bir şekilde fırlattı, tozluğu hakem değiştir dediği için. Sonra o agresiflikle yapacağını yaptı. Bana Zaniolo nun bir sonraki maçta kırmızı yemeyeceğinin de kimse garantisini veremez. Forvet desen ayağında top tutamaz değil, kanat desen 6 -7 kişinin üzerine freni patlamış kamyon gibi gidiyor. Şutor desen vurana kadar rakip kontraya kalkıyor abi bu adam beni saha da kaç maç oldu ikna edemedi, satalım nerede parlayacaksa parlasın, Florya rehabilitasyon merkezi diyoruz ama ekmeğini de yiyelim istiyoruz hani nerde ?
Zaha yı sol iç oynat zaha yı...Fred gelirse tahminim 4-3-3’e dönüyoruz. Zaniolo - Icardi - Zaha oynar Kerem ise orta saha sol iç oyuncusuna dönüşür.
Kerem i yerli Mertens yapacaz
Fred shaktarda baya iyiydi bence iyi olur ama 30 yaşında kaç sene iyi olur bilinmez
Aha Mustafa Demirtaş, selam heis.Fred gelirse tahminim 4-3-3’e dönüyoruz. Zaniolo - Icardi - Zaha oynar Kerem ise orta saha sol iç oyuncusuna dönüşür.
Yarın sabah günaydın mesajımla başlıyorum :dSen de yaz senin de olsun kıskanma![]()
En olası durum o zaten şu anda ama becerebilir mi bilmem...Kerem i yerli Mertens yapacaz