Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İstanbulspor maçında o haltı yiyeceği belliydi girerken tozlugunu Okan hocanın yanında yere sert bir şekilde fırlattı, tozluğu hakem değiştir dediği için. Sonra o agresiflikle yapacağını yaptı. Bana Zaniolo nun bir sonraki maçta kırmızı yemeyeceğinin de kimse garantisini veremez. Forvet desen ayağında top tutamaz değil, kanat desen 6 -7 kişinin üzerine freni patlamış kamyon gibi gidiyor. Şutor desen vurana kadar rakip kontraya kalkıyor abi bu adam beni saha da kaç maç oldu ikna edemedi, satalım nerede parlayacaksa parlasın, Florya rehabilitasyon merkezi diyoruz ama ekmeğini de yiyelim istiyoruz hani nerde ?
Sakatlanmamak icin tabanini kaldirdi yoksa dizden gidecekti gene.

Fred gelirse tahminim 4-3-3’e dönüyoruz. Zaniolo - Icardi - Zaha oynar Kerem ise orta saha sol iç oyuncusuna dönüşür.

F1_MpxnXwAEFGcV

:D

Fred shaktarda baya iyiydi bence iyi olur ama 30 yaşında kaç sene iyi olur bilinmez

Yaş 30, ciddi bir bonservis, fizik çok güçlü değil, çift yönlü yetenekleri var ama bana hiçbiri çok çok üst düzey gelmiyor bana, özellikle oyun zekası öyle ekstrem değil, istikrar sorunu da var bence ve bizim ligi vs ne kadar ciddiye alacak güvenemiyorum, biraz sıkıntılı veya burnu havada bir tip gibi geliyor emin olmamakla beraber.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt