Efe Bayraktar
Aslan Üye
- 27 Ağustos 2018
- 7.884
- 7.796
- 843
u karakullukcu objektif görünme pahasına makat bile diller
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Servetini hep 50 liralik koyarak yapmis zaten.Erden Timur Rashica + Fred ikisini özel uçağa katar getirir. Uçağa fazla yakıt parası koymaz.
İlkayı begenmeyen de vardı. Ben Galatasarayliyim diyerek puştluk yapti diye begenmeyebilirsin ama kalitesi tartisilmaz. Dunyanin en iyi 5 orta sahalarindan biri şuanBurda fredi begenmiyorlar çok ilginç. Gerçi ben bunun daha üst düzeyini gördüm. Benzemayi begenmeyenler vardı 5 6 sene once
İşte orta sahanda önde basan ve mertens yerine de daha çok performans gösterecek birisi olursa sistem işler.İşte tam olarak bu durumdan korkuyorum. Beklerin aşırı ilerde olup oyun kurması, Mertensin 10'dan ziyade forvet gibi rakim 30 metrede kalması Sergio'nun top rakipteyken yok olması, top bizden basit ve ezbere oynaması, Torreria'ya aşırı yük binmesi şu 50-60 maçlık periyotta bizi çok zorlar. Hem alternatif oyunculara hem de oyun modeline ihtiyaç var.
talisca o ücretlerle gelmez bence.
2 si kesinde Talisca zaniolo giderse gelir kiralikFred, Talisca, Rasit
Bunlardan ikisi gelecek gibi
New project yazmasi cok garip transfer ile ilgili ise takipci kasmiyorsa kesin bizdedirEvet bende ona dikkat ettim kestirip atmıyor gelmek istiyorsa parasını düşecek demeye getirdi her sorduklarında
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fred'den iyisi Marco Varratti oluyor.Fred iş yapar mı yav.İkilemdeyim o paraya daha iyisi varmıdır piyasada.
erden bey cok yuksek demişti ama bana kalırsa halleder,ama ben joao felixciyim
Zaniolo bu oyunla tribünde oturmazsa iyidiryabancı bir 10 numara demek, muslera ve nelssonla vedalaşmak anlamına geliyor..
zaha, zaniolo, icardi, angelino bunlar yedek oturmaz arkadaşlar, artık anlayın.