Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burda fredi begenmiyorlar çok ilginç. Gerçi ben bunun daha üst düzeyini gördüm. Benzemayi begenmeyenler vardı 5 6 sene once
İlkayı begenmeyen de vardı. Ben Galatasarayliyim diyerek puştluk yapti diye begenmeyebilirsin ama kalitesi tartisilmaz. Dunyanin en iyi 5 orta sahalarindan biri şuan

İşte tam olarak bu durumdan korkuyorum. Beklerin aşırı ilerde olup oyun kurması, Mertensin 10'dan ziyade forvet gibi rakim 30 metrede kalması Sergio'nun top rakipteyken yok olması, top bizden basit ve ezbere oynaması, Torreria'ya aşırı yük binmesi şu 50-60 maçlık periyotta bizi çok zorlar. Hem alternatif oyunculara hem de oyun modeline ihtiyaç var.
İşte orta sahanda önde basan ve mertens yerine de daha çok performans gösterecek birisi olursa sistem işler.

Aslında bu sistem tam da kapanan takımlar için geçerli. Rakibi biraz daha birbirinden uzaklaştırmak için. Öncelik ana planı oluşturacak elemanları takıma monte etmek. Sergio da eksik kalan bir şeyler var tempo gibi. Ondan sonra yer kalırsa 8 10 bağlantısını yapacak olan birileri gelir.

Felixle Talisca yi karsilastirmislar ve cevap olarak da Talisca denmiş forumda.Arkadaslar yorumlara saygım sonsuz da Talisca Felix in tek ayağı etmez.Türkiyede ki performansı evet iyiydi ama Arabistan'a Çin'e giden adam in zaten hedefi yok demektir.Felix bugün istese bütün Arap takımlari sıraya girer.

bunların taraftarı hacı ismaile inanılmaz güvenıyorlar ilginc birsekılde jesustan filan iyi diyorlar ,önceki geldigi dönemler gaza getiriyor ama hacı bence uzun yola cıkılacak hoca degil büyük takım ici

yabancı bir 10 numara demek, muslera ve nelssonla vedalaşmak anlamına geliyor..

zaha, zaniolo, icardi, angelino bunlar yedek oturmaz arkadaşlar, nasıl yerli kuralını çözeceğiz 10 numaraya da yabancı getirirsek?

bu arada ciddi anlamda fb bana transfer dönemini 2018 yazıyla aynı geçirdi gibi geliyor.o dönem ayew ve slimaniye neler yazıldı,çizildi.

bjk bunların önünde bitirecek gibi,ön tarafa 1-2 transfer yaparsa.

hem tadicin,hem dzeko gibi ihtiyarların kahrını cekmek,hem savunma yardımı olmayan cengizi sırtlamak zor olacak.ferdinin de defansı iyi değil.plansız kurdular takımı

Ne Taliscasi arkadaş Torreiranin ikinci hafta perti çıkar o kadar hücumcuyu tolere edemezsin hadi geldi diyelim illa ki birileri yedek kalacak ve bunların hepsi kaprisli adam bu defa işler iyice karışacak biz aslanlar gibi Fred yada benzeri adamı alalım pesinede oluyorsa Rashica bu iş bitsin ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt