Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslanişca gelirse Zaniolo gitmeli. Bu durumda Zanioloyu potansiyel ve yaşından dolayı kadroda tutmak daha mantıklı olur. Aralarinda 5 yaş fark var + zanioloyu ileride Avrupa kulubune satabilirsin, Talisca için bu daha zor olur.

yabancı bir 10 numara demek, muslera ve nelssonla vedalaşmak anlamına geliyor..

zaha, zaniolo, icardi, angelino bunlar yedek oturmaz arkadaşlar, nasıl yerli kuralını çözeceğiz 10 numaraya da yabancı getirirsek?

Nelsson ve Muslera yerine Zaniolodan vedalasmak anlamina gelmez mi 10 no transferi?

zaha, zaniolo, icardi, angelino bunlar yedek oturmaz arkadaşlar, nasıl yerli kuralını çözeceğiz 10 numaraya da yabancı getirirsek?
Kolay ugurcani cekersin sorun cozulur ayrica zaniolo bence takimda dusunulmuyor zahayi almamiz sacmaydi ayrica zaniolo bizim ligin oyuncusu degil ingiltere italya topcusu

zaniolo için kendimi zor tutuyorum ama ekimden sonra görüşeceğiz zaten bol bol : )

erdem timur gibi klas bir adamın talisca gibi bir kekoya itibar edecegini sanmıyorum. yolda gorse karsı kaldırıma gecer.

Angelino her mac oynamasina gerek yok, ozellikle Kazimcan varken.

Demirbayi alirsak bi hayli rahatlamis oluruz.

İlkayı begenmeyen de vardı. Ben Galatasarayliyim diyerek puştluk yapti diye begenmeyebilirsin ama kalitesi tartisilmaz. Dunyanin en iyi 5 orta sahalarindan biri şuan
Hakan calhanogluni beğenmiyorum mesela kotu topçu oldundan değil oyun stilini beğenmiyorum. Burak Yılmaz iyi golcu. Oyun stilini beğenmiyorum. Takımıma almam. İlkayi herzaman alırım ama pustluk yapti

Talisca, Rivaldo gibi bir adam olsa da Zaniolo çıkış maddesiyle gitmediği sürece 10 numara transferi yapılmaz. Kötü bir planlama olur. Diyelim ki Zaniolo ve Yunus satıldı o zaman da Talisca yerine Kamada daha doğru tercih olur. Bir takımda bu kadar baş olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt