Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gs Space:

Icardi simdi aciklansa, olay sogucak, icardinin KAP aciklamasi direk ucsua bagli ve karsilama olacak, ondan aciklanmiyor,

İcardi için her gün 1 hafta sonra geliyor deniyor. Ağustosu bulduk tebrik ederim. Şampiyonlar liginden elenirsek bir sorumlusu da icardi

italyada cok oynayamadı ki tottenhamda ortanın gerisinde de ortasında da oynadı çift yönlü
ondan dedim
Doğdudur. Çok fazla yazılıyor torreira - ndombele ikilisi ancak gerek mental olarak gerekse fiziksel olarak güvenilecek adam değil.

Doğdudur. Çok fazla yazılıyor torreira - ndombele ikilisi ancak gerek mental olarak gerekse fiziksel olarak güvenilecek adam değil.
tempolu diye yazılıyor ama dedigin gibi bütün sezon 2siyle geçmeyebilir. bence zaten 2 orta saha alınacak bir 8 bir de 6.5 gibi

İcardi için her gün 1 hafta sonra geliyor deniyor. Ağustosu bulduk tebrik ederim. Şampiyonlar liginden elenirsek bir sorumlusu da icardi
Ben daha önce de söyledim sözleşme imzalandığını düşünüyorum diye.Bir takım durumlar dan dolayı yalandır doğrudur gelişi uzayacagi için taraftarı. Tepkisini çekmemek için geldiğinde aciklayacaklar.

If they can’t pay £20m then Fred stays. He is a Brazilian international for heaven sake. It’s an insult that Gala offered £8.3m He is worth more than £20m... manu taraftarından buna benzer çok mesaj var.. fredden memnunlar aslında alabilirsek çok iyi..

520d7f073e8cebb28311f75489bb801d.jpg

birinin dişi gitmiş, birinin bacakları söktüler herhalde

wanda noldu allah bilir

İcardi'yi verin abicim artık, bunlar teker teker dökülecek böyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt