Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fabrizio hiç Paredes haberi yapmış mıydı
Paredes i avrupadan çok yazan oldu

Şimdiye kadar bize Angelino ve Icardiyi yazdı ve aldık

Demek istediğim paredes yazmadiysa, emin olduğu haberleri yazıyor diyebiliriz

Fred işi ciddi boyutlardadır diye düşünüyorum
Bir de bu adam ısrar ettiği haberleri rtliyor
Fredle ilgili taa en başta United tan ayrılacak paylaşımına bir taraftarımız Galatasaray ? Yazmıştı da yorumu başa tutturmuştu Ig'da
Sonra haber yapıp..yaptığım hiçbir şey tesadüf değil tarzı bir şey paylaşmıştı
Parades haberi hiç girmedi.

Fredle ilgili taa en başta United tan ayrılacak paylaşımına bir taraftarımız Galatasaray ? Yazmıştı da yorumu başa tutturmuştu Ig'da
Paredes’i bize hiç yazmamış… herif kolpacı değil

Orta sahaya bir presçi daha alırsak uçar bu takım.

Doğru hatta şu anda Fred süreci Zaniolo'ya benziyor..

Orada böyle süreci anlatan twitler attı, teklif yapıldı, değerlendiriliyor vb vb. en sonunda geldi dedi.

Yani aslında bitmek üzere olduğunu bilirken ve henüz ıslak imza yokken öyle haberler giriyor

Bankadan kredi çektiniz 1 milyon
Toplam yükümlülük = 1 milyon

İlgili dönemde 100 bin ödediyseniz o yıla etkisi 100 bin olur.

Florya kredisindeki bu yıla düşen pay neyse etkisi de odur

Ayrıca Mköy satıldığı için onun da karşılığı olması lazım, o bilançoda var mı bakmadım

Kısacası Florya’yı aldık da zarar ettik söylemleri koca 1 YALAN
Mecidiyeköy Aş'de mi yoksa Dernek te miydi?Dernek üzerinde ise AŞ tablosunda yer almaz sanırım. Florya arazisi için alınan kredi kısa vadeli idi. Sermaye artışı tamamlanınca kapatılacak diye biliyorum. Yükümlülük çok arttı sadece Zaniolo'nun bonservis ve maaşı ile falan 1.5 milyar TL sanırım. Bir de Kemerburgaz inşaatının gideri var bunu da atlamamak lazım ama artık gerek sponsorluk gelirleri zarardan kurtulup, Florya projesi de denildiği gibi gerçekleştirilip BB borçlarından kurtulup şu faizden sıyrılmalıyız.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fifada güncel transferleri ekleyip kariyer baslattim, Halil'i o kadar doğru yapmışlar ki satılığa koyduktan sonra bu takımda oynamaya zaten çok istekli değildim diye kapıma geldi 😂 Tam bir gamsız

Rasicha daki senaryo bence şu şekil işliyor. Fener yüksek teklif yaparak kulübünün Galatasaray teklifine olumsuz cevap vermesini sağladı. Rashica ben bu şerefsizler de oynamam dedi. Başka takımlardan da belki teklif geldi ama ben sadece Galatasaray a giderim yoksa burada oynamaya devam ederim dedi. Süreç hala o şekilde ilerliyor. Cengiz transferi olursa fenerin teklifi artık olmayacak. Bir müddet sonra başka bir takıma satsmayacağını anlayınca norwich kulübü en son gelecek bizim kapımıza... Erden de biz sizden çok önce istedik ama paramız o kadar kalmadı diyecek. 1 yıllık kira ve satın alma opsiyonu ile takıma getirecek rashica yı. Hatta yıllık angelinho gibi 1,5 kiralam ücreti + gelecek sene 4 milyon gibi bir rakama anlaşılacak.
Bana olabilir geldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt