Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erden timur gercekten manchester’a gittiyse ya kuluple ya da fred le bir anlasma vardir

Herhangi bir anlasma olmadan gitmesi sacma degil mi

En azindan bir taraf ile bir anlasma olmustur

Rashica gelirse..

Rashica
Zaha
Kerem
Zaniolo
Mertens

Her maç bu adamlardan ikisi yedek oturmak durumunda kalacak
Ve lig maçlarını düşünürsek bu adamın çoğunlukla Kerem olmayacağı aşikar

En çok oturanın Mertens olacağı aşikar. Zaniolo ve Rashica'dan biri de kısmen kalacak işte. As olan Zaniolo, Rashica yedek görünse de sakatlık geçmişinden dolayı takvimin sıkıştığı dönemlerde en çok rotasyona Zaniolo tabi tutulur diye düşünüyorum, o da anlayışla karşılar. Rashica sınırlı sayıda maçta da olsa Kerem dinlendirilirken veya eksikken muhtemelen solda da oynayacak (o maçlarda yerli işi başka yerden halledilecek) ve hatta zaman zaman Zaha'yı da dinlendirir. Direkt o mevkide olmasa bile Zaha mevkisine Zaniolo veya Kerem geçebilir, Rashica onların mevkiyi doldurur. Icardi şu veya bu sebeple olmadığında da belki Bakambu tercih edilmezse Zaha santrafora bile geçebilir. Elbette sistem belirler bunları biraz da.

Bir de Rashica her maç ilk başvurulan yedek rolünü de çok doldurabilecek bir isim. Skor avantajım var kontra oynayabilirim desen faydası olur. Ya da rakip kapanıyor sağdan oyunu genişletip etkili orta kesecek dinamik biri lazım desen başvurulur. Rakip bek soldan iyi bindiriyor, onu takip edecek biri olsun desen başvurulur. O yüzden atıyorum sadece 20 maç ilk 11 oynasa bile dakikaları sonradan girdikleriyle çok artar.

Bir de Zaniolo en satımkar olduğumuz topçu, yani satmak için aldık desek yeri. Devre arasında satılabilir, sezon sonu satılabilir, Avrupa Şampiyonası'ndan sonra satılabilir. Rashica ile 3-4 yıl kontratı yaparsan yerini dolduracak adam hazır elinde olacak mis gibi işte. Bence planlama açısından da mantıklı.

yanız icardi gibi 2-3 yıldız derken erden timur zaha evet bu kategoriye dahil ama fred degil.joao felix veya dybaladır star

En çok oturanın Mertens olacağı aşikar. Zaniolo ve Rashica'dan biri de kısmen kalacak işte. As olan Zaniolo, Rashica yedek görünse de sakatlık geçmişinden dolayı takvimin sıkıştığı dönemlerde en çok rotasyona Zaniolo tabi tutulur diye düşünüyorum, o da anlayışla karşılar. Rashica sınırlı sayıda maçta da olsa Kerem dinlendirilirken veya eksikken muhtemelen solda da oynayacak (o maçlarda yerli işi başka yerden halledilecek) ve hatta zaman zaman Zaha'yı da dinlendirir. Direkt o mevkide olmasa bile Zaha mevkisine Zaniolo veya Kerem geçebilir, Rashica onların mevkiyi doldurur. Icardi şu veya bu sebeple olmadığında da belki Bakambu tercih edilmezse Zaha santrafora bile geçebilir. Elbette sistem belirler bunları biraz da.

Bir de Rashica her maç ilk başvurulan yedek rolünü de çok doldurabilecek bir isim. Skor avantajım var kontra oynayabilirim desen faydası olur. Ya da rakip kapanıyor sağdan oyunu genişletip etkili orta kesecek dinamik biri lazım desen başvurulur. Rakip bek soldan iyi bindiriyor, onu takip edecek biri olsun desen başvurulur. O yüzden atıyorum sadece 20 maç ilk 11 oynasa bile dakikaları sonradan girdikleriyle çok artar.

Bir de Zaniolo en satımkar olduğumuz topçu, yani satmak için aldık desek yeri. Devre arasında satılabilir, sezon sonu satılabilir, Avrupa Şampiyonası'ndan sonra satılabilir. Rashica ile 3-4 yıl kontratı yaparsan yerini dolduracak adam hazır elinde olacak mis gibi işte. Bence planlama açısından da mantıklı.
Sayende kelime dagarcigimiza " satimkar" kelimesini ekledik, Saol Varol rdas.

Güney amerikayı tarıyolar büyükr kulüpler vitor roque 40m e gitmiş barçaya brezilya da 30 küsür milyon değeri var şu madene bizde dalsak artık

Yunus için Fransız ve İtalyan kulüpleriyle görüşmeler sürüyor. Oyuncu tarafı ayrılmaya istekli

Midtsjo ile Süper Lig ve Hollanda'dan ilgilenen takımlar var. Teknik heyet takviye olmadan ayrılışına sıcak değil

Cago

yav fb özetini izledim de herif 4.golden önce rakip yarısahaya degil, kendi yarısahasına doğru top sürerken topu dzekoya kaptırıyor.biri mesela ataga kalkıyor,sola verse pozisyon oalacak ama topu süremiyor:asd: sonra 5i yiyolar kontradan

oglum o ne biçim takım lan öyle.her fbli bomboş,tarla gibi alanlar,savunma dizilimi komik

yav fb özetini izledim de herif 4.golden önce kendi yarısahasına doğru top sürerken topu dzekoya kaptırıyor.biri mesela ataga kalkıyor,sola verse pozisyon oalacak ama topu süremiyor:asd: sonra 5i yiyolar kontradan

oglum o ne biçim takım lan öyle.her fbli bomboş,tarla gibi alanlar,savunma dizilimi komik

Zalgiris'de 5 atardı rakiplerine

Zaha veya Kerem'den birini sağda oynatıp mundar etmek içime sinmiyor ya... Oynayamazlar demiyorum ama tavan performanslarına çıkma şansı yarı yarıya düşer sanki.
Sağda zaniolo oynar
Dün bi herif diyordu mantıklı geldi
Kerem solda zaha ortada icardinin arkasında olacak diziliş olarak. Savunma düzenimiz böyle olacak kerem bekine daha fazla yardım eder diye zahadan. Hücumda ise atak düzenine göre değişmeli oynayacaklar. Kerem zaten solda topu alınca kendini içeri atıyor. O içeri girince zaha onun boşalttığı sol forveti dolduracak ve en faydalı olduğu bölgeye geçmiş olacak .falan filan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt