Ali Bektaş
Ulubatlı Souness
- 22 Kasım 2021
- 30.203
- 22.885
- 1.433
Kalvin Phillips olabilir mi 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Zaniolo sol bek oynar 10 oynayamaz gibi gözüküyor şu ana kadar.Fred işini çözmek lazım
Ekli dosyayı görüntüle 212319
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Eğer alırlarsa premier ligden sonra arap ligi gelir, yabanci sinirini kaldirirlar, cl kupasini alir bu araplarSeneye bu araplari kesin CL ye alacaklar ya başka açıklaması yok. Ah ulan Perez başkan çok haklıydın sen
Veratti, goretzka vskimi alsınlar? de bruyne için?
Anasinin eski eşi daha çok sevdiği subliminal mesajini aldım bu yazidanLa Capital ciddi bir haber kaynağı mıdır bilemiyorum ama sitesi profesyonel duruyor.
Haberde diyor ki; Wanda (ve tabi Icardi) tedavisi için Milano'da bir kliniği tercih ediyormuş. Böylelikle şu anda kontratı devam eden ve oynamaya devam edeceği Türkiye'deki kocasına yakın olacakmış. Bu da Newell's da oynamayacağı anlamına geliyormuş. Gözümden kaçmadıysa kemoterapi lafı geçmiyor, sadece tedavi diyor ama ciddi tedavi alması gereken bir durum var belli ki, yani kemoterapi de olabilir. Milano'da Wanda'nın çok huzur verdiğini düşündüğü doğa içinde bir villaları hem de Wanda'nın çok sevdiği lüks bir apartman daireleri mi ne varmış. O yüzden orada olmak istiyormuş.
Öte yandan Wanda'nın annesi ise Wanda'nın İtalya'ya gitmesini istemiyormuş, Arjantin'de kalmalarını istiyormuş, orada da çok iyi doktorlar varmış, torunlarıyla yakından ilgilenmek istiyormuş. Zaten eski eşi Maxi de Arjantin'e gelecekmiş, o yüzden öylesi daha doğru olur diye düşünüyormuş. Ancak anladığım kadarıyla Wanda'nın dediği olacak gibiymiş.
Anasinin eski eşi daha çok sevdiği subliminal mesajini aldım bu yazidan
neredeyse bir saate yakın zaha videoları izledim. Bu adam net süper ligin içinden geçer. adamın videosundaki rakipler Premier League oyuncuları. Bizim ligdekileri neyapar acaba
Daha nasıl takviye olacak? Yunus değeri teklif ediliyorsa + 15-20 pay ile satılmalı. Yeni gelecek orta saha ile Midtsjö zaten fazlalık oluyor ki yabancı da göndermeliyiz yer açılsın diye.Yunus için Fransız ve İtalyan kulüpleriyle görüşmeler sürüyor. Oyuncu tarafı ayrılmaya istekli
Midtsjo ile Süper Lig ve Hollanda'dan ilgilenen takımlar var. Teknik heyet takviye olmadan ayrılışına sıcak değil
Cago
Nasil fazlalik? Torreira Berkan sergio + yeni transfer desen nicelik olarak 4 orta saha ile 60 maçı geçirmeyi mi düşünüyorsunDaha nasıl takviye olacak? Yunus değeri teklif ediliyorsa + 15-20 pay ile satılmalı. Yeni gelecek orta saha ile Midtsjö zaten fazlalık oluyor ki yabancı da göndermeliyiz yer açılsın diye.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi