- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rashica gelirse..
Rashica
Zaha
Kerem
Zaniolo
Mertens
Her maç bu adamlardan ikisi yedek oturmak durumunda kalacak
Ve lig maçlarını düşünürsek bu adamın çoğunlukla Kerem olmayacağı aşikar
ha evet,bugun veya yarın icardi duyurulabilir zaten
Sayende kelime dagarcigimiza " satimkar" kelimesini ekledik, Saol Varol rdas.En çok oturanın Mertens olacağı aşikar. Zaniolo ve Rashica'dan biri de kısmen kalacak işte. As olan Zaniolo, Rashica yedek görünse de sakatlık geçmişinden dolayı takvimin sıkıştığı dönemlerde en çok rotasyona Zaniolo tabi tutulur diye düşünüyorum, o da anlayışla karşılar. Rashica sınırlı sayıda maçta da olsa Kerem dinlendirilirken veya eksikken muhtemelen solda da oynayacak (o maçlarda yerli işi başka yerden halledilecek) ve hatta zaman zaman Zaha'yı da dinlendirir. Direkt o mevkide olmasa bile Zaha mevkisine Zaniolo veya Kerem geçebilir, Rashica onların mevkiyi doldurur. Icardi şu veya bu sebeple olmadığında da belki Bakambu tercih edilmezse Zaha santrafora bile geçebilir. Elbette sistem belirler bunları biraz da.
Bir de Rashica her maç ilk başvurulan yedek rolünü de çok doldurabilecek bir isim. Skor avantajım var kontra oynayabilirim desen faydası olur. Ya da rakip kapanıyor sağdan oyunu genişletip etkili orta kesecek dinamik biri lazım desen başvurulur. Rakip bek soldan iyi bindiriyor, onu takip edecek biri olsun desen başvurulur. O yüzden atıyorum sadece 20 maç ilk 11 oynasa bile dakikaları sonradan girdikleriyle çok artar.
Bir de Zaniolo en satımkar olduğumuz topçu, yani satmak için aldık desek yeri. Devre arasında satılabilir, sezon sonu satılabilir, Avrupa Şampiyonası'ndan sonra satılabilir. Rashica ile 3-4 yıl kontratı yaparsan yerini dolduracak adam hazır elinde olacak mis gibi işte. Bence planlama açısından da mantıklı.
Fred işini çözmek lazım
Ekli dosyayı görüntüle 212319
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
sonra 5i yiyolar kontradanSeneye bu araplari kesin CL ye alacaklar ya başka açıklaması yok. Ah ulan Perez başkan çok haklıydın senNeves, savic, verratti.
Al Hilal'in orta sahaya bak
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
yav fb özetini izledim de herif 4.golden önce kendi yarısahasına doğru top sürerken topu dzekoya kaptırıyor.biri mesela ataga kalkıyor,sola verse pozisyon oalacak ama topu süremiyorsonra 5i yiyolar kontradan
oglum o ne biçim takım lan öyle.her fbli bomboş,tarla gibi alanlar,savunma dizilimi komik
Zaha asıl mevki sağ kanatmis rdas , kariyerinde sağ kanat oynadığı maçlar daha fazlaZaha veya Kerem'den birini sağda oynatıp mundar etmek içime sinmiyor ya... Oynayamazlar demiyorum ama tavan performanslarına çıkma şansı yarı yarıya düşer sanki.
öyle böyle değil.baya kötü ve yetersiz bi takım.futbolu da bilmiyolar gibi.garip,dalga da gecemedim.Zalgiris'de 5 atardı rakiplerine
Oweyusi kacirirdi kesin. 3 atip bırakırlardiZalgiris'de 5 atardı rakiplerine
Fakir Cango'su.Cago kim
Sağda zaniolo oynarZaha veya Kerem'den birini sağda oynatıp mundar etmek içime sinmiyor ya... Oynayamazlar demiyorum ama tavan performanslarına çıkma şansı yarı yarıya düşer sanki.
Zaha asıl mevki sağ kanatmis rdas , kariyerinde sağ kanat oynadığı maçlar daha fazla