Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.884
- 59.376
- 3.423
yunus yusuf gider
milot gelir gibi
milot gelir gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Necati Şanlı Zaniolo'yu yazmış ortasahaya bu yüzden, kızıyorsunuz adamaYalnız fred-toreira yaparsak önlerine LeBron Jamesi falan almamız lazım ancak dengelenir ..

Pas kalitesi olarak Fred'in pas kalitesi Gedson'un çok üstünde.gedson mu fred mi ordan bir kıyas yapsak
@Necati Şanlı Zaniolo'yu yazmış ortasahaya bu yüzden, kızıyorsunuz adama![]()
Gedson’un olmuşu diyebilir miyiz ?Tempolu, kesici, dribblingi de var
Pasları iyi ama öyle ara pasıyla karşı karşıya bırakacak tip değil
Alıcı gözle izlemedim son dönemde ama profil olarak böyle
Ben Van de Beek, Bissouma yaş aralığında birini bekliyordum.Rashica ve Fred geliyor demek
1 genç alsak iyi olurdu
Paredes sert bir oyuncu pasları daha iyi doğru lakin son 2 3 sene içinde zaten az olan temposu iyice düştü bildiğim Sergio 2 yani tam kufurluk kıvamda ,ilk günden itibaren yanlış oyuncu olduğunu söylemiştim dizleri sağlam olsa renato aradığımız adamdı lakin FRED kesinlikle şu an doğru tempolu defansı top çalması iyi topla çıkış yapabilen ve istikrarı olan bir adamGeçen sene hiç izlemedim abi haklısın. WC'de mücadeleciliği fena değildi. Torreira'yı daha iyi tamamlayacağını düşündüğüm için Parades diyorum bu arada. Ha burdan Parades'i takımda görmeyi çok istiyorum anlaşılmasın, Fred-Parades arasında tercihim o olurdu diyorum, başka alternatif varsa amenna![]()
Zaha'nın geçen sezon sonuna doğru kolunu kırdığı doğru mu acaba?
Ben bir haber bulamadım ama şöyle bir foroğraf geziyor Twitter'da.
![]()
Muhtemelen eski bir fotoğraf ama bilemedim.