Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:cry:
1690445912770.webp

Zaha'nın geçen sezonun sonuna doğru kolunu kırdığı doğru mu acaba?

Ben bir haber bulamadım ama şöyle bir foroğraf geziyor Twitter'da.

FwuO9wTWwAIfgLZ

Muhtemelen eski bir fotoğraf ama bilemedim.

Erden Timurun kimi getireceği belli olmaz bu saatten sonra.. fred olmaz ise şaşırmam.. ayrıca oyun çeşitliliği açısından fred torreira özelliklerine de sahip daha iyi bir oyuncu..

Geçen sene hiç izlemedim abi haklısın. WC'de mücadeleciliği fena değildi. Torreira'yı daha iyi tamamlayacağını düşündüğüm için Parades diyorum bu arada. Ha burdan Parades'i takımda görmeyi çok istiyorum anlaşılmasın, Fred-Parades arasında tercihim o olurdu diyorum, başka alternatif varsa amenna :)
Paredes sert bir oyuncu pasları daha iyi doğru lakin son 2 3 sene içinde zaten az olan temposu iyice düştü bildiğim Sergio 2 yani tam kufurluk kıvamda ,ilk günden itibaren yanlış oyuncu olduğunu söylemiştim dizleri sağlam olsa renato aradığımız adamdı lakin FRED kesinlikle şu an doğru tempolu defansı top çalması iyi topla çıkış yapabilen ve istikrarı olan bir adam

burhancanla,terimssportsla falan gaza gelmeyin hiç boşuna.erden timurun dönüş tarihi belli degil diyodu scoifeld.once fred bitsin,haberi düşsün.anlariz.gerci biterse fabriziodan once bile duyabilir bizim muhabirler zahadaki gibi.o zamanda uçakla gelir fred.bi sabir

Fredin geçen seneki istatistikleri 56 maç 6 gol 6 asist.Gol katkısı olarak prime dönemini geçirmiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt