Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Küfür etmek için güzel bir tercih olurdu şüphesiz 🙂en son 2 yada 3 sene izledin muhtemelen paredesi çünkü son halı sahada yürüyen bir oyuncu
Geçen sene hiç izlemedim abi haklısın. WC'de mücadeleciliği fena değildi. Torreira'yı daha iyi tamamlayacağını düşündüğüm için Parades diyorum bu arada. Ha burdan Parades'i takımda görmeyi çok istiyorum anlaşılmasın, Fred-Parades arasında tercihim o olurdu diyorum, başka alternatif varsa amenna :)

Icardinin geleceğini bile yazmışız...medyada coşkulu gunler..
Screenshot_20230727_110458_Samsung Internet.webp

Yalnız fred-toreira yaparsak önlerine LeBron Jamesi falan almamız lazım ancak dengelenir ..

Tempolu hareketli oyuncuların hemen hepsinde tercih hataları,savrukluk olur zaten.Topu alıp etrafı kontrol edip oyun kurmakla boşa koşu atıp 3-5 metre top sürüp pas atmak arasında ciddi fark var.İlk tipte bi adam arıyosan kralı Oliveira var takımda zaten.Milletin ölüp bittiği Gedson defalarca tercih hataları yapıyor mesela maç içerisinde Fred daha derli toplu bi adam Gedson'a göre.

Dusakabinoglu kim yaw

Yeni yeni elemanlar mi türüyor

Bence giden oyuncular da var ama rövanş maçı öncesi asla açıklamayız. Turu geçersek ikinci tur öncesi seri KAP olabilir hem gelen hem giden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt