Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.073
- 39.380
- 3.993
Küfür etmek için güzel bir tercih olurdu şüphesizFred yerine Parades'i tercih ederdim sanırım. Emin değilim![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Küfür etmek için güzel bir tercih olurdu şüphesizFred yerine Parades'i tercih ederdim sanırım. Emin değilim![]()
Evet biraz mal hareketleri varbiraz sakar bir tip olmasa önemli meziyetleri olan bir adam ama hafif savruk. zaten öyle olmasa uçağı bizim üstümüzden dahi de geçemez
it oğlu it bize yalakalık yapmak için haber veriyor yalandan
Evet biraz mal hareketleri var
Avel gibi bakıyor sahada
YedlinPremier ligten gelip bizim ligte başarısız olan oyuncu var mı aklınıza gelen
Geçen sene hiç izlemedim abi haklısın. WC'de mücadeleciliği fena değildi. Torreira'yı daha iyi tamamlayacağını düşündüğüm için Parades diyorum bu arada. Ha burdan Parades'i takımda görmeyi çok istiyorum anlaşılmasın, Fred-Parades arasında tercihim o olurdu diyorum, başka alternatif varsa amennaKüfür etmek için güzel bir tercih olurdu şüphesizen son 2 yada 3 sene izledin muhtemelen paredesi çünkü son halı sahada yürüyen bir oyuncu
Hali hazırda luyindama ve Cica'yı kesin gidecekleri için saymazsak 13 yabancı var bu durumda 2 yabancı daha gönderilmeli. Midtsjö kesin diğeri Dubois veya Morutan gibi. Ya da istenilen teklif gelirse Zaniolo. Cica+ Midtsjö'ye Berkay Özcan nasıl olur?Bir şey yok ya
Sicardi
Fred
Rashica?
şeklinde bir durum
Kime saplasam diye düşünüyorum.sa admir keyifler nasil
Homegrown sorunu varken Berkay falan alınmaz.Hali hazırda luyindama ve Cica'yı kesin gidecekleri için saymazsak 13 yabancı var bu durumda 2 yabancı daha gönderilmeli. Midtsjö kesin diğeri Dubois veya Morutan gibi. Ya da istenilen teklif gelirse Zaniolo. Cica+ Midtsjö'ye Berkay Özcan nasıl olur?
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Venison ve Mike MarshSarışın yakışıklı 2 abi vardı ingiltereden çok eskilerden ama çoğunuz hatırlamaz uzun sapsarı saçlı taa erdal.keser zamanıydı galiba oda.hic oynayamadi