Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben senden önce dedim admirim şimdi geçelim bunları
Olm senle reelde karşılaşırsak o gözlüklerini kırıcam

Ekibindeki dombiliyle akaretlerde konuştuğumda süt dökmüş kedi gibi davranıyordu

Sizin şovunuz ekranda anca

Fred ve Rasicha konusunda transfer bitti şeklinde beklentiye girmeyin fazla
Herkes Timur'un İngiltere'ye gitmesinden çıkarımda bulunuyor.
Muhabir dediğimiz insanların senden benden bir farkı yok yani

Fabrizio veya diğer dış basın mensuplarını beklemekte fayda var

Mevcut isimlerden Dubois ve Midsjtö gidip yerlerine Fred ve Rashica gelirse bence en mantıklı kadro böyle oluyor

Ayrıca yerli olarak da Salih Özcan, Mert Müldür ve Kerem Demirbay'ı alabilirsek transfer işi bitiyor gibi

İlerleyen zamanda biri satılıp 10 numara içinde bir fırsat çıkarsa Kamada olabilir

Hem defansif açıdan hem de hücum açısından iyi ve dengeli bir kadroya benziyor

Ayrıca maç içerisinde her türlü kombinasyonu oynayabilmesi de ekstra bir avantaj olurdu

GS-11.webp

Yav çok saçma bir soru ama şu morutsan raşitza telaffuzları gerçekten öyle mi? Bana çok zorlama gibi geliyor. Okan hoca Erden Timur falan Raşika derken spikerlerin Raşitza demesine uyuz oluyorum
Kim Raşitsa dediyse artık öyle kaldı. Ama telafuzu Raşika. Morutan'ın da Morutsan. Aslında Morutsan değil tam ama söylerken çıkan ses ona yakın. Lazca'da da vardır mesela. Böyle ıtcse diye bir ses çıkarırlar bazı kelimeleri telafuz ederken. Kelimelerle ifade etmek zor. Tam s çıkmıyor aslında söylerken; t ile s yi dilini sürterek garip bir ses çıkarıyorsun.

valla ben olsam zaniyolayi 25 üstü verene hemen satardim

o paraya fred ve rasika rahat alinir

takim cok daha kompakt ve dengeli olur bu sekilde

zaniyolayi tasiyabilecek durumda degiliz
Bugün Zaniolo yu 25 e verirsen bir daha hiç bir oyuncuna 10 üstü para vermezler Zaniolo nün her ülkeden talibi cikar Rashida ile Zaniolo kiyaslanmaz.

Ulan yakup dün fred için deyip,bugün başkası icin demek nasıl bi kolpaciliktir ya.utanmada yok hiç adamda

Yani başkası içinse isim söylersin, sallamazsin.fabrizio fred için twit atmış bunları.ebeisnin orekesinden başkanıdır diye uyduruyor.zaha bitene kadar haberi yoktu bu davarlarin
Bence Lig için Fred veya Dombele fazla fark etmez ama özellikle Fred güncel Brezilya milli takim oyuncusu oldugunu da unutmamak lazim.

Dombele ise cok genç sayilir ama o dinamizm duruyor mu emin degilim

Bence Lig için Fred veya Dombele fazla fark etmez ama özellikle Fred güncel Brezilya milli takim oyuncusu oldugunu da unutmamak lazim.

Dombele ise cok genç sayilir ama o dinamizm duruyor mu emin degilim
Bence fred gelir gibi,ndombele daha maliyetli duruyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt