- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Sakat he. Fblileri sakat birakacak kral
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tekrar karsilamaya gidelim
YaniZımba gibi olur ama tek soru işareti bence hava topları olur onun harici kök söktürürler rakibi boğarlar aslında 4-3-3 e dönüp Parades te akıp arkaya. Sigorta olarak Parades koymak lazım
yoo,ayyuka cıkar gayet.manchestera gidiyosa fred için,belli.orda belki artık son rötuşlar yapıldı ikna için.ordan mctominay imkansız,onu geç.maritalda gelmeyecegine göre
Haftaya yedeklerde olur o zamn
Kero admin vs jacobRashica ile Fred’in aynı uçakta getirilmeye çalışıldığını belirtmiş idim. Tebrikleri alayım.
Icardi gelecek bilgisini de o hırbodan önce yazdım.
Rashica gelirse nasıl oynicaz o kadar kanatla yav , zaha-Kerem-Zaniolo-Rashica bunların çoğu düzenli oynarak maç temposu kazanan adamlar zaten.Valla kafam karıştıRashica ile Fred’in aynı uçakta getirilmeye çalışıldığını belirtmiş idim. Tebrikleri alayım.
Icardi gelecek bilgisini de o hırbodan önce yazdım. rashica gelirse nasıl olacak ya o kadar kanatla
2 seneye 68 mluk satış yaparızAdam Karabec zu GS
Fred bitmediki,bitti gibi davranan kolpaci tayfa.onlara da bi zahmet inanma abiMcTominay demedim zaten de Angelino olmuyor haberleri düştükten sonra bitti, Zaha’dan kimsenin haberi yoktu sürpriz oldu, Halil bjk ye gitmişti sürpriz şekilde bitti. Fred birkaç gündür bitti bitiyor diye lanse ediliyor benim başka bir şey bekleme sebebim bu olur olmaz görücez.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ben senden önce dedim admirim şimdi geçelim bunlarıRashica ile Fred’in aynı uçakta getirilmeye çalışıldığını belirtmiş idim. Tebrikleri alayım.
Icardi gelecek bilgisini de o hırbodan önce yazdım.
@Keramettin TANRIVERDİFlorin Andone
Elano Blumer
İlk Ahmet Denizci söylediben senden önce dedim admirim şimdi geçelim bunları