Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zımba gibi olur ama tek soru işareti bence hava topları olur onun harici kök söktürürler rakibi boğarlar aslında 4-3-3 e dönüp Parades te akıp arkaya. Sigorta olarak Parades koymak lazım
Yani
Angelino
Kerem
Torreira
Fred

Uzun degiller

yoo,ayyuka cıkar gayet.manchestera gidiyosa fred için,belli.orda belki artık son rötuşlar yapıldı ikna için.ordan mctominay imkansız,onu geç.maritalda gelmeyecegine göre

McTominay demedim zaten de Angelino olmuyor haberleri düştükten sonra bitti, Zaha’dan kimsenin haberi yoktu sürpriz oldu, Halil bjk ye gitmişti sürpriz şekilde bitti. Fred birkaç gündür bitti bitiyor diye lanse ediliyor benim başka bir şey bekleme sebebim bu olur olmaz görücez.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Rashica ile Fred’in aynı uçakta getirilmeye çalışıldığını belirtmiş idim. Tebrikleri alayım.

Icardi gelecek bilgisini de o hırbodan önce yazdım. rashica gelirse nasıl olacak ya o kadar kanatla
Rashica gelirse nasıl oynicaz o kadar kanatla yav , zaha-Kerem-Zaniolo-Rashica bunların çoğu düzenli oynarak maç temposu kazanan adamlar zaten.Valla kafam karıştı

McTominay demedim zaten de Angelino olmuyor haberleri düştükten sonra bitti, Zaha’dan kimsenin haberi yoktu sürpriz oldu, Halil bjk ye gitmişti sürpriz şekilde bitti. Fred birkaç gündür bitti bitiyor diye lanse ediliyor benim başka bir şey bekleme sebebim bu olur olmaz görücez.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fred bitmediki,bitti gibi davranan kolpaci tayfa.onlara da bi zahmet inanma abi

Yav çok saçma bir soru ama şu morutsan raşitza telaffuzları gerçekten öyle mi? Bana çok zorlama gibi geliyor. Okan hoca Erden Timur falan Raşika derken spikerlerin Raşitza demesine uyuz oluyorum

Morutan vs gitmeden rashica gelmez,siz yine gelecek yazın ama durum belli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt