Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nelsson gitmedigi müddet yabanci stoper transferinin konusulmasi bence de cok sacma su vakit.

Daha önemli eksigimiz var, Icardi'ye bitti gözüyle bakarsak en önemli eksigimiz orta saha. Kesinlikle ilk odaklanmasi gereken yer de orasi.
Nelssondan daha iyi stoper bulmak da zor olur. Problem yokken problem yaratmaya gerek yok bence de.

zaha yı sağ kanada yazanların alnının çatına kürekle vurasım geliyor .

adam kaç senedir oynamıyor artık orda anlayın artık şunu yaw , ölümcül etkisini zaten ters ayakla solda gösteriyor. futbol bu kadar basit değil

Ben Türkiye'den oyuncu satılamaz veya bizden satılamaz demedim ki. Zaniolo bu parayı eder miydi sizce çıkış maddesi bu olmasa yine 35 40 milyonlar mı konuşulacaktı yani? Donesi nedir bence sadece çıkış maddesi bu olduğu için bu miktar konuşuluyor daha önce 35 milyon verildiğine dair bir veri yok bildiğim kadarıyla Bournemounth 20 milyon önermişti yanılmıyorsam
27 milyon sterlin. 35 değil 31milyon olsun.
Kabul edilemeyen bedel bu.
Bu teklif olsun veya olmasın muadillerine bakıp söylüyorum ben.
Ukrayna liginden örnek veriyorum. Sonra bu sene devreye giren Arapların gelecekteki piyasaya etkilerini gözetiyorum.
Bu potansiyelde bir oyuncu için 35 milyon bile az.
Bak romada biraz silkelense şu yaz dönemi 35 eder mi yav dediğimiz adam 50 milyonlara bir yere giderdi. Tamam biz yüksek bedelle oyuncu satmıyoruz ancak ortada bir potansiyel var ve bir yerde bu düğümün kırılması da gerekiyor.
Sevilla ne olduğu belli olmayan normal stoperini çat diye 50’ye satabiliyor. Biz proje ürünü olan ve diğer özel durumlarını ve özelliklerini alt altta yazınca hangi ekosisteme ait olduğu belli olan bir oyuncu için sürekli en düştüğünü düşünüyoruz.

Screenshot_2023-07-27-17-20-11-479.webp

@Okan Özkan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt