Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.148
- 25.484
- 3.183
gkn kargo'dan bahsetti ordaIngiltereden Kargo gelcekmi diye sordular...anlastik dedi kim demedi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gkn kargo'dan bahsetti ordaIngiltereden Kargo gelcekmi diye sordular...anlastik dedi kim demedi
Rashica> kerem ve zaniolo bence. Sebebi de bizim oyunumuza daha uygun olması
Nelssondan daha iyi stoper bulmak da zor olur. Problem yokken problem yaratmaya gerek yok bence de.Nelsson gitmedigi müddet yabanci stoper transferinin konusulmasi bence de cok sacma su vakit.
Daha önemli eksigimiz var, Icardi'ye bitti gözüyle bakarsak en önemli eksigimiz orta saha. Kesinlikle ilk odaklanmasi gereken yer de orasi.
gkn ile anlastık demek istedi yawIngiltereden Kargo gelcekmi diye sordular...anlastik dedi kim demedi
Rashica > Ronaldo zatenRashica > Ronaldo, Messi de gelecek birazdan. Ne abarttınız
Rashica > Ronaldo, Messi de gelecek birazdan. Ne abarttınız
Yoksa Manchester seferi onun için mi?
Koskoca Real Madrid, Barcelona gibi kulupler bile max 25-26 kisilik kadrolarla sezonu tamamliyor. Genis kadroyu abartmak basarisizlik getirir.Torreira sakatlanırsa ne yapacağız renktaş?
27 milyon sterlin. 35 değil 31milyon olsun.Ben Türkiye'den oyuncu satılamaz veya bizden satılamaz demedim ki. Zaniolo bu parayı eder miydi sizce çıkış maddesi bu olmasa yine 35 40 milyonlar mı konuşulacaktı yani? Donesi nedir bence sadece çıkış maddesi bu olduğu için bu miktar konuşuluyor daha önce 35 milyon verildiğine dair bir veri yok bildiğim kadarıyla Bournemounth 20 milyon önermişti yanılmıyorsam
Sen ronaldo, messiyi kerem ve zaniolo ile aynı kefeye mi koyuyorsun.Rashica > Ronaldo, Messi de gelecek birazdan. Ne abarttınız
Sen ronaldo, messiyi kerem ve zaniolo ile aynı kefeye mi koyuyorsun.
demişti ki bir yere gittiğimde başka biri için gidiyorum ama siz başkasına gidiyorum olarak biliyorsunuz her seferindeingiltere çıkarması yalan olmuş belli. yeni transfer başka ülkeden gelecek demek ki