Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.065
- 39.375
- 3.993
Fener ve yalı bey bize benzer kadro kurmaya çalışıyor ama bu seferde hoca faktörü ortaya çıkacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Depreme kadar ligin en etkili oyuncusuydu Bakasetasla beraber. İkisi de düştü sonra ama geçen sene yedeksiz tek adamdı.Ulan Oliveira iyi herif ya.
Başın sağolsunCenazemiz var şu anda transfer falan aklıma gelmiyor. Tesadüfi olarak baktım. İyi akşamlar.
Başınız sagolsun agbiCenazemiz var şu anda transfer falan aklıma gelmiyor. Tesadüfi olarak baktım. İyi akşamlar.
Olm yeter lanYenge iyileşmiş sanırım.tedavi yok diyo
Ne yapmalıyız senceDepreme kadar ligin en etkili oyuncusuydu Bakasetasla beraber. İkisi de düştü sonra ama geçen sene yedeksiz tek adamdı.
Gösterişli oyun oynamadığı için bu tip temposuz adamların iyi yönlerini taraftar algılayamıyor lakin sene başındaki diriliği yoktu bu da bariz zira direk döverken stat dışına vurmaya başladı.
Sergio’nun ölüsü 10+ skor katkısı verir normalde ligde.
Bunlar markalardan deli para kazanıyorlar sanırım... Her paylaşımlarında bir marka ön plana çıkıyor... Burada 2...
başınız sağolsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olun inşallahCenazemiz var şu anda transfer falan aklıma gelmiyor. Tesadüfi olarak baktım. İyi akşamlar.
Başınız sağolsun...Cenazemiz var şu anda transfer falan aklıma gelmiyor. Tesadüfi olarak baktım. İyi akşamlar.
Bizden iyi olduklari bölge suan göremiyorum. Tadic derdik belki ama oraya da zaha geldiFener ve yalı bey bize benzer kadro kurmaya çalışıyor ama bu seferde hoca faktörü ortaya çıkacak