Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
geçen senmi biriniz sormuştunuz

kerem hoffenheimda 8/10 oynarken
levde 6/8 evrildi demiştim
yinede yaratıcı adam

şu ismi geçen topçular içinde türk olarak en iyi isim

orhan uluca suat serdar diyor
keremi gömüyor
kimsenin izlediği yok orhan ulucaya göre konuşuyorlar

suat serdar ise
herif barış özbek vol. 2
keremin kreatifliğinin %10 bile yok suatda

sırf biraz driblingi var diye karşılaştırdığı adamlara bak

ayriyeten orhan uluca hakkında fikirlerimi sorgular oldum
biraz menajerden komisyon işinin döndüğünü düşünmeye başladım şu versusda
Salih Özcan için ne diyorsun? Mevkii olarak daha uygun olduğunu düşünüyorum. Dortmund şampiyonluğu kaçırdıktan sonra maliyetli iki takviye yaptı orta sahaya...

bu ne!?!?!?

hayırdır?!

şu erden timura laf söylemek cezalandırılmalı hele birde bu kadar saldırı varken!

banlayım şu herifi

Forumun kadrolu trolü o
Eyt den emekli etmeye çalışıyoruz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu latinler ilgincler gerçekten brezilyalisida colombianida arjantinliside aynı poor ülkede yaşamak yerine git Avrupa'da Paris'te Roma'da Barcelona da filan yaşa wanda da bu kafada bir hanım gibi

IMG_5873.webp

Nelsson gibi güvenilir birisini bulmak bana zor geliyor, makul bir çözümü herkes isterdi ama hem kontenjan hem de bütçeyi güncelde yapbozun en zor parçası olan 8e harcayıp az adam alınmasını tercih ederim.

Diğer soruda da 8 numara ihtiyacı farklı özellikler barındırması gerektirdiği için bir de stoper oynayabilen birisi çok pahalı olur diye düşünüyorum.

Bu noktada Boey’in yeri geldiğinde ya da gerekli olduğunda o rolü alabileceğini düşünsem de, hoca Kaan’a ve özellikle Emin’e güveniyor, yoksa Stoke City teklifi kabul edilebilir kanısındayım.
Fenerbahçe bunun örnegi degilmi? Tanidik tanimadik 15/20 stoper aldilar ama Kim hariç kimse tutturamadi. Kolay zannediyor herkez Nelsson gibi stoper bulmayi.

Zaniolo Zaha Icardi hattı için ideal bir ekip olur.
Gerçekten 433 için çok ideal bir kadro olacak ama Okan Hoca ana plan olarak düşünüyor mu emin değilim. 4 2 3 1 olarak yine başladık sezona ama transferler geldikçe belli ki sistem değişmesi kuvvetle muhtemel görünüyor. Bu sefer on numara transferi yapılmaz bu senaryoda, eğer on numara transfer edilir ise nasıl olacak muamma:unsure:

Tutacağız kesin, Avrupa maçlarında yerine göre 3lü çıkarız zaten.

Orta saha cok sismiyor mu o durumda?

Torreira, Transfer, Berkan, Kerem, Oliveira, Mertens ve Morutan. Herhalde Zaniolo kalirsa veya Rashica gelirse, o ikiliden veya Zaha/Keremden birini forvet arkasi olarak bile görebiliriz. Bence bu kadar oyuncuya hayatta yeteri kadar zaman bulamayiz. Isterse 55-60 mac olsun.

Zaniolo ve Zaha fazla yedek kalmayi kabul etmez. Kerem A. yabanci siniri yüzünden ligde zaten rahat 30 mac ilk 11de oynar. Mertensi rotasyon oyuncusu yaparsin, ama Mata kadar kötü durumda degil diye onun yerini alsinda diyemezsin cünkü adam kalirsa bence halen faydali olur, ve onun kadar yedek oturmayi kabul etmez gibi geliyor. Demirbay yedegin yedegi oluyum diye gelmez herhalde. Oliveira icinde aynisi gecerli olur.

Nasıl bir şans ise tüm italyan takımlarına şans vurmuş.

Konferensı geç zaten. Fiorentina'nın elediği takımlar Sivas, Lech Poznan falan... Roma'yı ayrı tutarım, her ne kadar sevmesem de bir Mourinho faktörü var kupalarda... Inter son 16'da geçen sezon çok da iyi olmayan Porto'yu eledi. Sonra Benfica ilk maç 3-1 öndeyken 5dk kala saçma sapan defans hataları yapınca 3-3 bitti maç, piyango gibiydi, öyle geçtiler turu. Sonra zaten Milan geldi. Zaten birbirleriyle oynaya oynaya finale gittiler. Milan da o ara şampiyonluğu garantiledikten sonra düşüş yaşayan ve Osimhen sakatken Napoli'yi eledi, ondan önce de berbat sezon geçiren Tottenham'ı ite kaka elemişlerdi. Bu arada CL'nin en iddialı takımları Bayern-Real-City-PSG-Liverpool falan tablonun diğer tarafında birbirini yiyordu. Şans dediğim bunlar.

Rashica ve Fred'in takıma katıldığı, Zaniolo'nun 35 milyona satıldığı ve kaleye Uğurcan'ın transfer edildiği senaryo yaşansa keşke

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt