- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
Kanser oldugu yalanmis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
6 milyon euroya alıp 1 yıl Sparta Prag'a kiralama fikri güzel olur yav![]()
Zaniolo Zaha Icardi hattı için ideal bir ekip olur.Diyelim ki Fred geldi, Sergio Fred Lucas nasıl olur sizce admirim?
Salih Özcan için ne diyorsun? Mevkii olarak daha uygun olduğunu düşünüyorum. Dortmund şampiyonluğu kaçırdıktan sonra maliyetli iki takviye yaptı orta sahaya...geçen senmi biriniz sormuştunuz
kerem hoffenheimda 8/10 oynarken
levde 6/8 evrildi demiştim
yinede yaratıcı adam
şu ismi geçen topçular içinde türk olarak en iyi isim
orhan uluca suat serdar diyor
keremi gömüyor
kimsenin izlediği yok orhan ulucaya göre konuşuyorlar
suat serdar ise
herif barış özbek vol. 2
keremin kreatifliğinin %10 bile yok suatda
sırf biraz driblingi var diye karşılaştırdığı adamlara bak
ayriyeten orhan uluca hakkında fikirlerimi sorgular oldum
biraz menajerden komisyon işinin döndüğünü düşünmeye başladım şu versusda
bu ne!?!?!?
hayırdır?!
şu erden timura laf söylemek cezalandırılmalı hele birde bu kadar saldırı varken!
banlayım şu herifi
Hayırdır OralIkardiii
Cenazemiz var şu anda transfer falan aklıma gelmiyor. Tesadüfi olarak baktım. İyi akşamlar.
evet o mantıkla imza olayını pazarlık yapıp tatili uzatmak yerine hastalık yalanını öne sürdüler.olm bunlar bildigin tatili uzatmak icin insanlari kandirdilar
Fenerbahçe bunun örnegi degilmi? Tanidik tanimadik 15/20 stoper aldilar ama Kim hariç kimse tutturamadi. Kolay zannediyor herkez Nelsson gibi stoper bulmayi.Nelsson gibi güvenilir birisini bulmak bana zor geliyor, makul bir çözümü herkes isterdi ama hem kontenjan hem de bütçeyi güncelde yapbozun en zor parçası olan 8e harcayıp az adam alınmasını tercih ederim.
Diğer soruda da 8 numara ihtiyacı farklı özellikler barındırması gerektirdiği için bir de stoper oynayabilen birisi çok pahalı olur diye düşünüyorum.
Bu noktada Boey’in yeri geldiğinde ya da gerekli olduğunda o rolü alabileceğini düşünsem de, hoca Kaan’a ve özellikle Emin’e güveniyor, yoksa Stoke City teklifi kabul edilebilir kanısındayım.
Gerçekten 433 için çok ideal bir kadro olacak ama Okan Hoca ana plan olarak düşünüyor mu emin değilim. 4 2 3 1 olarak yine başladık sezona ama transferler geldikçe belli ki sistem değişmesi kuvvetle muhtemel görünüyor. Bu sefer on numara transferi yapılmaz bu senaryoda, eğer on numara transfer edilir ise nasıl olacak muammaZaniolo Zaha Icardi hattı için ideal bir ekip olur.
Tutacağız kesin, Avrupa maçlarında yerine göre 3lü çıkarız zaten.
Nasıl bir şans ise tüm italyan takımlarına şans vurmuş.
sergio mu daha önde oynar fred mi?Zaniolo Zaha Icardi hattı için ideal bir ekip olur.