Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.794
- 59.246
- 3.423
frede fb de mi girmiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
''Nah!'' videosu paylaştı TS...Bu sezon transfer etmeyeceğimize dair 1/10 bahse girerim. Hayatımda daha önce bahse girip girmediğimi düşündüm yazarken, hatırlayamadım; girmemişim galiba...ugurcanı alırız
Kanser olmadığı için suçlu değil hocam kanser ihtimalini kullanarak tatili uzattığı için suçlu,herkesi bir aydır sürüncemede bıraktığı için suçlu. İlgi meraklısı insanlar gibi garip tavırlar 5 çocuklu kadına hiç yakışmıyor.Kadın kanser değil diye suçlu oldu vay arkadaş. Ne güzel sağlıklıymış işte. Enfeksiyon kapmıştır ve değerlerin normale dönmesini beklemişlerdir 2 hafta. Medya da abartmıştır.
belli olmaz o işler''Nah!'' videosu paylaştı TS...Bu sezon transfer etmeyeceğimize dair 1/10 bahse girerim. Hayatımda daha önce bahse girip girmediğimi düşündüm yazarken, hatırlayamadım; girmemişim galiba...
''Kanser ihtimalini kullanarak tatil uzattı'' ''ilgi meraklısı''Kanser olmadığı için suçlu değil hocam kanser ihtimalini kullanarak tatili uzattığı için suçlu,herkesi bir aydır sürüncemede bıraktığı için suçlu. İlgi meraklısı insanlar gibi garip tavırlar 5 çocuklu kadına hiç yakışmıyor.
tatili uzatmak istese daha düzgün bir sebep ile maaş pazarlığı yaparak daha kolay uzatmaz mıydı?Kanser olmadığı için suçlu değil hocam kanser ihtimalini kullanarak tatili uzattığı için suçlu,herkesi bir aydır sürüncemede bıraktığı için suçlu. İlgi meraklısı insanlar gibi garip tavırlar 5 çocuklu kadına hiç yakışmıyor.
2 hafta tatil uzasın diye niye böyle bir olayın peşinde koştursunlar zaten nasıl bir paranoyakça düşünce bu anlamış değilim.Olur mu kardeşim tatil yapmak için uydurdular. İhtiyaçları var sanki. Haziranda icardi gelse gelse eylülde gelir diyorduk. Ağustos olmadan gelecek adam ama tatil için sağlık yalanı atıyorlar
RNE-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
eyvah, yeni jenerasyon zeytinliye yarattik.
TS Camiasını hiç tanımıyorsun sanırım. Yeni seçilmiş başkan böyle bir geri adım atarsa linç edilir. Artırıyorum, 1/20; var mısın?!..belli olmaz o işler
twitterda paylaşım yapmaktan zevk alıyor insanlar
o paylaşımın hiç bir anlamı önemi karşılıgı yok
Championship Manager 3 mü Sergenimfred yine evinde bilgisayar oyunu oynuyo.kulüplerin anlasmasını bekliyo gibi garibim
şimdi twitter şovu yapmak için hava hoş. lig başlasın. ardarda 3 yenilgi. herşey degişir.TS Camiasını hiç tanımıyorsun sanırım. Yeni seçilmiş başkan böyle bir geri adım atarsa linç edilir. Artırıyorum, 1/20; var mısın?!..