Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kadın kanser değil diye suçlu oldu vay arkadaş. Ne güzel sağlıklıymış işte. Enfeksiyon kapmıştır ve değerlerin normale dönmesini beklemişlerdir 2 hafta. Medya da abartmıştır.
Kanser olmadığı için suçlu değil hocam kanser ihtimalini kullanarak tatili uzattığı için suçlu,herkesi bir aydır sürüncemede bıraktığı için suçlu. İlgi meraklısı insanlar gibi garip tavırlar 5 çocuklu kadına hiç yakışmıyor.

Kanatların ve santraforun arkasındaki oyuncuların her halükarda defansa yardımı şart.
Özellikle Kerem’in Angelino’ya yardım için ekstra gayret etmesi önemli.
Santrafor arkasında oynayacak oyuncunun da Zaha ? orta sahaya yardımı önemli. Fred ve Torreira bile bu yükü Avrupa maçlarında kaldıramayabilir.
Sağ kanatta Boey olduğu için önünde Zaniolo da olsa çok fazla sıkıntı olmayabilir ki ekstradan Rashica gelecek hem sağ hem sol hem de forvet arkası oynayabilecek çalışkan bir joker oyuncu.

Normalde hiç sallamazdım ama herhalde işyerinde bir şeylere kızdığımdan mıdır nedir şu adnan aybaba denen meczubun bizle ilgili çekip twittera koyduğu videoları görünce dellendim. Şeytan diyor, twitter da kullanmıyorum ama aç bir hesap ana avrat söv ağzına geleni söyle mahkemelik ol... İftira atmak, yalan söylemek, çamur atmak neden bu kadar kolay be abi.

''Nah!'' videosu paylaştı TS...Bu sezon transfer etmeyeceğimize dair 1/10 bahse girerim. Hayatımda daha önce bahse girip girmediğimi düşündüm yazarken, hatırlayamadım; girmemişim galiba...
belli olmaz o işler
twitterda paylaşım yapmaktan zevk alıyor insanlar
o paylaşımın hiç bir anlamı önemi karşılıgı yok

Kanser olmadığı için suçlu değil hocam kanser ihtimalini kullanarak tatili uzattığı için suçlu,herkesi bir aydır sürüncemede bıraktığı için suçlu. İlgi meraklısı insanlar gibi garip tavırlar 5 çocuklu kadına hiç yakışmıyor.
''Kanser ihtimalini kullanarak tatil uzattı'' ''ilgi meraklısı''

Çok yakışıksız ithamlar bunlar. Ayıp.

Kadroda ego sorunu olurmu vs diye düşünmeye hiç gerek yok,bakambu Arap collerinden 2 kat parayı bırakıp buraya geliyorsa
Angelinho gibi a plus bir adam Türkiye'yi tercih ediyorsa bu yaşta
Bu kadroda kimse trip yapmaz erden herkesi amaca hipnoz edip getiriyor

tatili uzatmak istese daha düzgün bir sebep ile maaş pazarlığı yaparak daha kolay uzatmaz mıydı?

kerem demirbay bitti.wandanın saglıgı iyi.hastalık yalanmıs.icardi ile geliyolar.

ama güzel bi transfer haberi bekliyorum ben bu 2 gunde

fred yine evinde bilgisayar oyunu oynuyo.kulüplerin anlasmasını bekliyo gibi garibim

belli olmaz o işler
twitterda paylaşım yapmaktan zevk alıyor insanlar
o paylaşımın hiç bir anlamı önemi karşılıgı yok
TS Camiasını hiç tanımıyorsun sanırım. Yeni seçilmiş başkan böyle bir geri adım atarsa linç edilir. Artırıyorum, 1/20; var mısın?!..

parisli patates'e olan teklifimizi revize edelim
1.5m euro verelim

kudursun derim

Ads yine tehlikeli takım ama kluivert gibi hoca getirdiler Hollanda pazarından oyuncu alırlar diyordum 45yasindaki naniyi almislar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt