Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ki gerçekten de maçı döndürecek hamleleri yaptı. Keşke ilk 11’i de daha çalışılmış olsaydı.
Ben tekrar bu yorumu yapacağım. Yunus Akgün için Fransa’dan gelen teklifler istediğimiz noktaya gelsin diye Yunus bizim için değerli mesajı verilmek için bugün ilk 11 başladı. Bu maç o maç mıydı diye sorgulayamayız. Çünkü elimizdeki aktif seçenekler arasında Morutan, Yunus ve Yusuf varken Morutan’dan sonraki 2. Seçenek maalesef Yunus. Bu da aslında bazılarına göre yeterli olan kanat rotasyonumuzun ne kadar kötü olduğunun göstergesi.

Arda gibi Madrid yapmış bir adamı sahadan silen Kazımcan’a bu maçta forma verilirdi.

Yıldız fetişine kapılıp takım oyununu feda ettik

Yapmayın diyordum kendinizden geçmeyin diyordum ama dinleyen kim

Gelenlerin hangisi takım oyuncusu değil mesela? Zaha mı takım oyuncusu değil? Angelinho mu değil?

Hocamızın inşallah bu sene şampiyon olurlar dediği azılı febeli acunun takımı en iyi oyuncumuzu sakatladi ve gördük ki torreira bu takımın en önemli parçası

Yok hoca iyi olsun ben överim yav. Yeter ki hataları tekrarlamasin
Bu sezon hataları 1’den fazla tekrarladığı tek dönem sezon başı Yunus’ta ısrarıydı. O da o dönem transferde kanat oyuncusu arayışımızdan dolayıydı. Bu yüzden hocaya güvenmeye devam edelim. Sezonun ilk başındayız. Kadrodaki çöpleri geçen sezon olduğu gibi bu sezon da temizleyip kemik bir kadro oluşturacağına şüphem yok.

Ben tekrar bu yorumu yapacağım. Yunus Akgün için Fransa’dan gelen teklifler istediğimiz noktaya gelsin diye Yunus bizim için değerli mesajı verilmek için bugün ilk 11 başladı. Bu maç o maç mıydı diye sorgulayamayız. Çünkü elimizdeki aktif seçenekler arasında Morutan, Yunus ve Yusuf varken Morutan’dan sonraki 2. Seçenek maalesef Yunus. Bu da aslında bazılarına göre yeterli olan kanat rotasyonumuzun ne kadar kötü olduğunun göstergesi.

Yunus ısrarını geçen sezon başında da yaptık, Raşika geldi top oynamaya başladı takım. Yunus bu takımda anca hamle oyuncusu olur, bu kadar basit.

kazımcan gireydi ne olurdu okan hoca,ne yaptı sana bu kazımcan.2-1 den sonra da harcadıgımız ataklar oldu
Kazımcan girip yedirse burada dubois varken kazımcanı neden koyuyorsun evlattı bilmem ne diye 100 kez yazardınız. Yıllık bilmem kaç m Euro alıyor kızacaksan Dubaise kızacaksın onu oynatanı değil

Barış fener maçındaki gibi forvet arkası mi olsa napsa. O maç cok iyiydik yav
Abi fener defans arkasına top sarkıttığı için iş yapıyor. Bugün gördük ki kapanan savunmada kayboluyor. İşte aslında hep bahsettiğim konu bu. Rakibe göre kadroyu şekillendireceğimiz hem ligde hem Avrupa’da maçlar var. Kadro bu yüzden geniş ve çok yönlü olmalı.

Kazımcan girip yedirse burada dubois varken kazımcanı neden koyuyorsun evlattı bilmem ne diye 100 kez yazardınız. Yıllık bilmem kaç m Euro alıyor kızacaksan Dubaise kızacaksın onu oynatanı değil
Evet bu konuda haklısın. Dobois orda aklını calistiracak

Zaniolo 27
Yunus 6
Dubois 3
Nelson 20

Şeklinde göndereceksin.
Yerine rashica, üst düzey 10, üst düzey 8 , icardi ve hızlı stoper alıp yoluna bakacaksın. Aksi durumda kadroda uyuşmazlıklar oluyor özellikle zaniolo ile kadro kurmak zor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt