Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pre-season Morutan'ı övmelere doyamadınız yine. Geçen sene pre-season'da da Yunus uçuyordu, hatta yetmedi ligin ilk maçında Antalya'da Messi izler gibi izledik, aldığı her topta rakibin içinden geçmişti. Sonra ne oldu?
e çocuk iyi oynuyor niye övülmesin?

bizde geçirdiği sezonda da fena değildi torrent salağı gelene kadar.

o çalkantılı sezonda bile 4-5 maç almıştı.

1 planlama oldugunu sanmiyorum
Yıldız ya da satıp paraya dönüştürebileceğimiz oyuncu alma isteğini anlayabiliyorum. Ama 10 tane maçı çözecek oyuncun varsa 10'unu birden oynatamazsın ki. Bi de maçı tutacak adam lazım. Millet sahte 9 la falan oynuyor biz yakında sahte 6 falan oynayacağız galiba bu yıldız forvet merakından : ) 4-0-6

açarsın illa bu kadar önde kurmak intihar oluyor

Bloklar arasını 50 metre mi tutacaksın iki ortasaha oyuncusuyla? Bu sefer de ortadan daha kalabalık hücum yersin, daha ölümcül olur pozisyonlar. Bizim stoperler henüz hazır olmadıkları için bireysel hatalarından yedik pozisyonları ve golleri, taktikte bir hata yoktu ki.

Sergencim burçlar ne diyor haftaya :) Eleştiri yapılacak konu futbolcuların hazırlık maçı kıvamında oynamaları. Suni çimde kendilerini kasmamaları. Rakip zaten kapanıyorken ne yapmayı bekliyorsun? Kazımcan oynasa ne olacaktı Ali Turap oynasa ne olacaktı? Altyapı konusunda fanteziyi bırakın artık. Geçen sene kimin neden oynamadığını oynadıkları zaman sahada gördük. 3 senedir her türlü imkan sağlanan Yunus’un bugünkü halini de görüyoruz. Hocaya eleştiri yapılacak maç bu maç değil.
burclar,kazımcan ve ali turap ile altyapı ne alaka ya

Bloklar arasını 50 metre mi tutacaksın iki ortasaha oyuncusuyla? Bu sefer de ortadan daha kalabalık hücum yersin, daha ölümcül olur pozisyonlar. Bizim stoperler henüz hazır olmadıkları için bireysel hatalarından yedik pozisyonları ve golleri, taktikte bir hata yoktu ki.
Senin orta sahan engel olmadı atılan paslara sen kaynagi keseceksin.

Bakambu’nun Oly macerası benim için ölçüt değil abi lig kalitesi olarak, keza hiç izlemedim de orda. İspanya’da pek bu işleri yapmıyordu hatırladığım.
Villarreal'de ve Bursaspor'da da iyiydi topu tutup sağa sola iyi aktarıyor.

Senin orta sahan engel olmadı atılan paslara sen kaynagi keseceksin.

Yine hazır olmamaktan kaynaklı taktiğe sadık kalamama, atak sonlandırama ve bireysel hatalar. Ortasahanın görevi attırmamak o pasları evet. Okan özellikle attırın beyler bir şey olmaz mı dedi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt