Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pre-season Morutan'ı övmelere doyamadınız yine. Geçen sene pre-season'da da Yunus uçuyordu, hatta yetmedi ligin ilk maçında Antalya'da Messi izler gibi izledik, aldığı her topta rakibin içinden geçmişti. Sonra ne oldu?

Diğerleri seçeneğinden 2 futbolcu çıkarın. Biri Midtsjö olur yerine Kerem Demirbay gelir Dubois giderse Mert Müldür alınır. Morutan bence bu performansla kalacaktır. 10 numara istiyorsak da gidecek isim Oliveira veya Zaniolo olur. Midtsjö giderse Salih Özcan olmaz Kerem Demirbay daha uygun olur.

Garanti kadroda olacak yabancılar:
1- Muslera
2- Boey(Giderse biri gelir)
3- Nelsson(Giderse biri gelir)
4- Angelino
5- Torreira
6- Zaha
7- Icardi
8- Bakambu

Diğerleri(Bunlarla yollar ayrılabilir ya da devam edilebilir ortada kalanlar)
9- Zaniolo
10- Mertens
11- Oliveira
12- Dubois
13- Morutan
14- Midtsjö

Transfer olacaklar:
15- Rashica
16- Parades/Fred/Herhangi bir 8 numara
17- Kerem Demirbay/Salih Özcan(14+1 kuralı)
Rashica gelirse Morutan gider tahminimce

Sergen Kazımcan Okan Hoca'ya naptı bilmiyorum fakat Okan Hoca sana ne yaptı onu hiç bilmiyorum...
ben gitsin ya da istifa etsin demiyorum.şu mactan sonra da alnından öpemem.eleştirye gelemiyosanız size yazık.haftaya ters bişey olmayacak ama olursa ilk siz gitsin dersiniz

Pre-season Morutan'ı övmelere doyamadınız yine. Geçen sene pre-season'da da Yunus uçuyordu, hatta yetmedi ligin ilk maçında Antalya'da Messi izler gibi izledik, aldığı her topta rakibin içinden geçmişti. Sonra ne oldu?
Şu an Zalgris ile hazırlık maçı yapmış olsak Zalgris ile oynuyoruz hazırlık maçı vs derlerdi iş resmi maç olunca direkt kadroda kalmalı falan diyorlar. Bu kafayla ilerleyince daha sonra da en çok gömenler onlar oluyor.

zaha transferinden sonra ondeki dortluyu tasımak icin torreiranın yanına direncli bir adam koymak gerek diye dusunmustum ama anladım ki oraya dunyanin en iyisini de koysak onde topu tutamadıgımız surece gecis yiyecegiz. zaniolodan veya keremden vazgecmek dısında secenek yok bence. kendimizi kandırmayalım.

berkan ve yunus ilk 11 için dogru tercihlerdi.berkan,yunus,kerem macın içine ederken sabretmesi ve izlemesi okan hocanın cok olumluydu diyelim,geçelim.morutana adaletliydi,dubois de son derece dogru hamleydi.evet bunları diyelim,bu konularda hatalıyken

bu arada okan hoca sağolsun 1600 euro kazanmışım zalgirisin 2 gol atarına oynadım o ilk defans arkasına koşu yaptıklarında

yinede sevinmedik!

berkan ve yunus ilk 11 için dogru tercihlerdi.berkan,yunus,kerem macın içine ederken sabretmesi ve izlemesi okan hocanın cok olumluydu diyelim,geçelim.morutana adaletliydi,dubois de son derece dogru hamleydi.evet bunları diyelim,bu konularda hatalıyken

En sonunda kafayı yedin sergen.

ben gitsin ya da istifa etsin demiyorum.şu mactan sonra da alnından öpemem.eleştirye gelemiyosanız size yazık.haftaya ters bişey olmayacak ama olursa ilk siz gitsin dersiniz
Sergencim burçlar ne diyor haftaya :) Eleştiri yapılacak konu futbolcuların hazırlık maçı kıvamında oynamaları. Suni çimde kendilerini kasmamaları. Rakip zaten kapanıyorken ne yapmayı bekliyorsun? Kazımcan oynasa ne olacaktı Ali Turap oynasa ne olacaktı? Altyapı konusunda fanteziyi bırakın artık. Geçen sene kimin neden oynamadığını oynadıkları zaman sahada gördük. 3 senedir her türlü imkan sağlanan Yunus’un bugünkü halini de görüyoruz. Hocaya eleştiri yapılacak maç bu maç değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt