Osman Çevik
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 17.108
- 9.122
- 2.398
Nereye koyacaz felixi daha elimizdekilere yer bulamıyoruzzeki israrla joao felix diyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nereye koyacaz felixi daha elimizdekilere yer bulamıyoruzzeki israrla joao felix diyor
Kadronda Zaha varsa yazacağın ilk oyuncu o olmalı
zeki israrla joao felix diyor
Takım oyuncularına ayrı bir sempati besliyorum.
Dünya üzerinde hata yapmayan topçu var mı yavMorutan morutan diyorsunuz da 2. Yedigimiz golde topu tehlikeli bölgede kaptıran o degilmiydi
1 planlama oldugunu sanmiyorumNereye koyacaz felixi daha elimizdekilere yer bulamıyoruz
Morutan'ı bende eleştirdim ama yalan yok 14 yabancı arasına koymak için yer arıyorum. Az disipline olursa dar alanda çok iş yapar yerleşik rakiplere karşı Zaha sonrası en etkili oyuncu olur ters toplar, verkaç her şeyi müthiş yapıyor.Dünya üzerinde hata yapmayan topçu var mı yav
Ya da kendi iş hayatınızda hiç mi hata yapmıyorsunuz
Kaleye 60 metrede top kaptırmış, savunma yerleşik, o mu suçlu yani
O cl ye kalırsakzeki israrla joao felix diyor
Dubois'i de suçladım ama onda da suç yok Abdülkerim önündeki adamı tutuyor Dubois'de Abdülkerim'in arkasındaki adamı tutuyormuş. Biraz talihsiz pozisyon Nelsson çok önde yakalanmış dengeler alt üst oldu.kazımcan gireydi ne olurdu okan hoca,ne yaptı sana bu kazımcan
Dubois'i de suçladım ama onda da suç yok Abdülkerim önündeki adamı tutuyor Dubois'de Abdülkerim'in arkasındaki adamı tutuyormuş. Biraz talihsiz pozisyon Nelsson çok önde yakalanmış dengeler alt üst oldu.
İlk yediğin golde hamle gecikmesi yapan Nelsson ve onun dışında defansın arkasına her sarktığında adamını kaçıran Nelsson varken sen adamlardan akan oyundan atak yemedin? Ayrıca maç boyu uzun oynadığımızı iddia ettin de ben maç boyunca uzun oynadığımız toplam 5 dk bile hatırlamıyorum. Rakip zaten kendi yarı sahasına gömülmüşken nasıl uzun top oynamışız?Zalgris gibi takımı yenmek için herkesi toplayıp çıksaydık maça vallahi yahu bilseydik Mbappe çağırtırdık Erden beye. Ya böyle bir savunma mi olur senin hocanın belli bir sistemi yok bunu kabullenmek zor olmamalı bu kadar. Forvetsiz çıktığı maçta bile uzun oynattı bu adam söylemeyeyim mi yani hatalarını ? Kalkmışsın Nelsson kötü maç oynadı diye demeç veriyorsun bu mu doğru yani
9 isabetli pasla nasıl %97 pas yüzdesi yakalanabiliyor
çok küçümsemeden ötürü tabikibiz niye bu kadar önde kurduk defansı anlamadım arkaya top atıp durdular 2 tane yiyebilirdik öyle