Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Milot Rashica Galatasaray GIF - Milot Rashica Milot Rashica GIFs

Morutan morutan diyorsunuz da 2. Yedigimiz golde topu tehlikeli bölgede kaptıran o degilmiydi
Dünya üzerinde hata yapmayan topçu var mı yav

Ya da kendi iş hayatınızda hiç mi hata yapmıyorsunuz

Kaleye 60 metrede top kaptırmış, savunma yerleşik, o mu suçlu yani

Dünya üzerinde hata yapmayan topçu var mı yav

Ya da kendi iş hayatınızda hiç mi hata yapmıyorsunuz

Kaleye 60 metrede top kaptırmış, savunma yerleşik, o mu suçlu yani
Morutan'ı bende eleştirdim ama yalan yok 14 yabancı arasına koymak için yer arıyorum. Az disipline olursa dar alanda çok iş yapar yerleşik rakiplere karşı Zaha sonrası en etkili oyuncu olur ters toplar, verkaç her şeyi müthiş yapıyor.

Dubois'i de suçladım ama onda da suç yok Abdülkerim önündeki adamı tutuyor Dubois'de Abdülkerim'in arkasındaki adamı tutuyormuş. Biraz talihsiz pozisyon Nelsson çok önde yakalanmış dengeler alt üst oldu.

biz niye bu kadar önde kurduk defansı anlamadım arkaya top atıp durdular 2 tane yiyebilirdik öyle

herif bu sefer de raul jimeneze taktı surekli onu twit atıyo

Zalgris gibi takımı yenmek için herkesi toplayıp çıksaydık maça vallahi yahu bilseydik Mbappe çağırtırdık Erden beye. Ya böyle bir savunma mi olur senin hocanın belli bir sistemi yok bunu kabullenmek zor olmamalı bu kadar. Forvetsiz çıktığı maçta bile uzun oynattı bu adam söylemeyeyim mi yani hatalarını ? Kalkmışsın Nelsson kötü maç oynadı diye demeç veriyorsun bu mu doğru yani
İlk yediğin golde hamle gecikmesi yapan Nelsson ve onun dışında defansın arkasına her sarktığında adamını kaçıran Nelsson varken sen adamlardan akan oyundan atak yemedin? Ayrıca maç boyu uzun oynadığımızı iddia ettin de ben maç boyunca uzun oynadığımız toplam 5 dk bile hatırlamıyorum. Rakip zaten kendi yarı sahasına gömülmüşken nasıl uzun top oynamışız?

Seken topları düzgün kullanamayıp son topların hepsini de hatalı kullandık. İlk yediğimiz golde 4’e 2-3 geliyorken sıçarsan bu da senin yedeklerinin de kalitesini ortaya çıkartır. Bu takıma karşı neyin taktiğinden bahsediyorsun? Adamlar zaten topu sana bırakıp bütün maç kapandı. Biz de topu onlara geri bırakıp kapanacak mıydık? Maçı çözecek şey oyuncuların ciddiye alıp sahaya konsantre olmalarıydı. Bugünden itibaren de bu yedeklerde bile olmaması gereken çöpleri yollayıp kadro kalitesini yukarıya çekmeye devam edeceğiz bu kadar basit.

9 isabetli pasla nasıl %97 pas yüzdesi yakalanabiliyor

Kusuratli verelimde inansinlar :)

Toplam isabetli pasimizdaki orani mi anlamadim sacma sapan isler bunlar. Maci izledik, tamam bir hareket getirde abartmaya da gerek yok karsisinda kapanan ve bekleyen, kisitli yetenekte bir takim vardi. Oynasinlar bir zahmet.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt