Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çok yazık olur elenirsek,clye kalmalıyız.angelinonun yerden pasları zaha,zaniolo,icardi...ovvvv

Psikolijim bozuk rezil futbol ortada bana kimse ilk mac suni cim falan demesin, transferler gecikti 1-2 topcu bu maclara yetismeliydi elenirsek tarihi rezil oluruz östersunds dan fena

Torreira ikinci maca yetisiyo mu?
Bakambu oynar mi?

8’de 2 fire çok mu? 25 oyuncunun 25’ini de ciddi maçlarda oynatacak mısın?

Sakatlıklar vs sebebiyle oynatmak zorunda kalabilirsin. Yerlileri satarken-kovarken oradaki kadronun da iyice daraldığını dikkate alın diyorum sadece. Mesela elimizde en azından Yunus'un olması iyi bir şey kısacası. Yeri geliyor bir sürü sakatlık oluyor. Yunus hemen gitsin, Kerem'e şu kadar para veriyorlarsa satalım, çok kolay yazıyor bazıları...

------------------------muslera----------------------------

boey-----------nelson----------abdulkerim----------angelino

-------------------kaan ayhan-----oliveira

zaniolo------------------morutan----------------------kerem

-----------------------bakambu----------------------

berkan ve midsöden iyidir kaan.torreira dönmezse diye kaanı koydum.hücumda da mertens baslar belki morutan yerine.

icardiyi haftasonu indirsek maç kadrosuna yazabiliyo muyuz? gelsin 30 dk oynasa yeter

Bu tip kapalı savunmalar açabilmek için Zaha alındı zaten. Bizim asıl mesele Kerem-Zaha-Zaniolo denklemini iyi uygulamak. Hepsi kafasına göre takılırsa işimiz bozuk

Kerem-Zaniolo-Zaha

baktığında daha uygun gibi duruyor. Torreira biraz daha sola yakın oynatıp Angelino-Kerem arasındaki sigorta olarak kullanabiliriz. Zaha çok top kaybetmez ki zaten arkasında boey var
Kerem-zaniolo-zaha=nzonzi-seri-lemina

Sadece 1 tanesi oynamalı o da mrcburen zaha diğer ikisi şutingen

Hala Mertenssiz 11’ler yapılıyor, çok enteresan.

O takımla o kadar pag manu leipzig grubu sonuçta. Biz de 6 yiyip dönüyorduk aynı şey, başak kafa kafaya oynadı o kadroyla
Yahu Enis bizde Cl gruplara kalırsak 4. Torbadan giricez bundan farklı takımlar mı gelecek vallahi kafayı yedirteceksiniz

kamada acayip verimli rashica gibi

ama o son topları saçbaş yolduruyor
şut kaliteside çok kötü

fb maçını hatırlayın

KAMADA'yı ben çok isterim, gelgelelim bizim artık bir oyuncuya yüksek maaş verme limitimi bence çoktan geçti. İcardi, Zaha 8 no yıldız olacak diyorlar o, daha kaç adama 5+verecez yani. Başarıda ve CL olması şartıyla bunlar güzel ama başarı olmazsa sıkıntı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt