- 2 Temmuz 2011
- 132.690
- 55.606
- 5.338
çok yazık olur elenirsek,clye kalmalıyız.angelinonun yerden pasları zaha,zaniolo,icardi...ovvvv
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nasıl oyuncu sence?Millet Kamada yi ne zannediyor bilmiyorum
Ayrıca menejeri de tam pislik. Henüz kulüp bulamamasının sebebi de bu
Millet Kamada yi ne zannediyor bilmiyorum
8’de 2 fire çok mu? 25 oyuncunun 25’ini de ciddi maçlarda oynatacak mısın?
Japon diye tsubasa sanıyorum benMillet Kamada yi ne zannediyor bilmiyorum
O takımla o kadar pag manu leipzig grubu sonuçta. Biz de 6 yiyip dönüyorduk aynı şey, başak kafa kafaya oynadı o kadroyla3 puan alıp sonuncu olmuş ne futbolu yav ?
Aynen buJapon diye tsubasa sanıyorum ben
Ama galiba 8 desen 8 değil 10 desen 10 değil.
Kerem-zaniolo-zaha=nzonzi-seri-leminaBu tip kapalı savunmalar açabilmek için Zaha alındı zaten. Bizim asıl mesele Kerem-Zaha-Zaniolo denklemini iyi uygulamak. Hepsi kafasına göre takılırsa işimiz bozuk
Kerem-Zaniolo-Zaha
baktığında daha uygun gibi duruyor. Torreira biraz daha sola yakın oynatıp Angelino-Kerem arasındaki sigorta olarak kullanabiliriz. Zaha çok top kaybetmez ki zaten arkasında boey var
Hayir bir ek olarak Bakambu oynayabilir rövanstaicardiyi haftasonu indirsek maç kadrosuna yazabiliyo muyuz? gelsin 30 dk oynasa yeter
Yahu Enis bizde Cl gruplara kalırsak 4. Torbadan giricez bundan farklı takımlar mı gelecek vallahi kafayı yedirteceksinizO takımla o kadar pag manu leipzig grubu sonuçta. Biz de 6 yiyip dönüyorduk aynı şey, başak kafa kafaya oynadı o kadroyla