Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.059
- 3.683
Adama Bojang'ı isteyen takımlar Genk - Club Brugge - Lens - Newcaste United - Ajax gibi takımlarmış.Bonservis olarak da 2 milyon euro diyolar..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu sene kalır ya,sampiyonlar ligi ile insallah seneye guzel bi şekilde gönderecegiz.manchester taraftarı istemiş zanioloyu,haber yokYok dogrusun da 25+Fred gibi bir cozum dusunulebilir. 35M+ veren cikmadi gorunen o ki bu sezon olmayabilir bu rakamlar.
Tam tersi Zaniolo formayı aldı bidahada vermedi Cengiz’ezaniolo cengizin yedeği idi diyor redondo yaaa
gelen 8 numaraya göre 10 no transferi şekillencek gibikerem rashica barış zaniolo mertens icardi bakambu
çok iyi hücum hattı
adam gibi 8 numara lütfen ya
Evet Zaniolo 16 yaşındaydı çünkü mk :crushed:zaniolo cengizin yedeği idi diyor redondo yaaa
şu an ne düşünüyorum?fred 1 haftadır manchesterda evindeErden başkan sitem etmekte haklı ama gününüz iletişim çağında bunun önüne geçemez hiç bir şey malesef
Ali Yigitle Fifa da kapisiyor olabilirşu an ne düşünüyorum?fred 1 haftadır manchesterda evinde
okan burukla görüşmüş,dün erden timurla görüşmüş büyük ihtimal.
ve bu sosyal medya yuzunden surec uzadı manchesterla.olacak iş degil.adam bilgisayar oyunu oynuyo hala evinde
O redondo denen iyi aile çoğuna söylemek lazım zaniola xengizden formayı söke söke aldı.Ondan roma onu sittiretti zaniola var diye.Bu herifler hiç mi futbol izlemiyordunyanin en aptal adami yaw, 38 yasinda ulkeden kacmis bir adam, Amsterdam'da kaliyor.
Erdoganın kamile yaptigini bizde fenevbahceye yaptik yillarca.zaniolo cengizin yedeği idi diyor redondo yaaa
Sanmıyorum...''Gelecek, elimi öpecek, bizde devam edecek'' diyen rahmetli Özhan Başkandan, transfer edilmesinde başrol oynayan ve konuyu halledeceğine dair teminat veren Adnan Öztürk' e, Marsilya haberi ilk çıktığında ''Müptezel menajerin biri boş gevezelik etmiş, yok öyle bir şey'' diye muhabirlere çıkışan Ergun Gürsoy' a, Beyzbol sopasıyla Ribery' nin menajerinin evine baskına giden Bülent Tulun' a kadar herkesin rezil kepaze olmasının parayla yahut başka bir şekilde karşılığı olamaz. Opsiyonlu kiralamıştık, 1.9 milyonluk opsiyonunu ödeyip bonservisini aldık. Ancak futbolcunun birkaç yüz bin parasını birkaç ay geciktirdiğimiz için fesih hakkını kullanarak çekip gitti adam. Tarihin en büyük yöneticilik fiyaskosudur...Bence Ribery'de kasıtlı hülle falan yaptık ya. Unuttum detayları ama Metz ile Marsilya'nın arasında husumet mi varmış neymiş. Onlara vermiyormuş Marsilya. Öyle yarım sezon sonra gitmesi planlıydı falan diye düşünüyorum yani. Sadece benim teorim bu.
Nicolas Dominguez bizde daha iyi olmaz mı Torreira ile birlikte?
İzleyen, oyuncuyu takip eden var mı arkadaşlar?