Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adama Bojang'ı isteyen takımlar Genk - Club Brugge - Lens - Newcaste United - Ajax gibi takımlarmış.Bonservis olarak da 2 milyon euro diyolar..

Fas da bi deli fişek vardı
15 numarası sanırım
O kimlerde nerlerde ne edio
Konusu geçtimi hiç yada

Yok dogrusun da 25+Fred gibi bir cozum dusunulebilir. 35M+ veren cikmadi gorunen o ki bu sezon olmayabilir bu rakamlar.
bu sene kalır ya,sampiyonlar ligi ile insallah seneye guzel bi şekilde gönderecegiz.manchester taraftarı istemiş zanioloyu,haber yok

Rashica öndeki rekabet için de önemli. Morutan a güvenilerek yola çıkılmaz , herkes yeri garanti olduğunu bilir. Yunus diyelim geçen sezon hiç rashica yı zorlayamadı

kerem rashica barış zaniolo mertens icardi bakambu

çok iyi hücum hattı

adam gibi 8 numara lütfen ya
gelen 8 numaraya göre 10 no transferi şekillencek gibi
eğer fred gelirse biraz daha forvet özellikli mertens muadili diyebileceğimiz bir oyuncuya giderler
yok pm 8 gelirse ki gönlümden geçen jwp kamada vs biri alınır gibi

Erden başkan sitem etmekte haklı ama gününüz iletişim çağında bunun önüne geçemez hiç bir şey malesef
şu an ne düşünüyorum?fred 1 haftadır manchesterda evinde

okan burukla görüşmüş,dün erden timurla görüşmüş büyük ihtimal.

ve bu sosyal medya yuzunden surec uzadı manchesterla.olacak iş degil.adam bilgisayar oyunu oynuyo hala evinde

fenerliler trdeki her kaleciye karşı muslera

o sırada gscde muslerayı boklama operasyonu go on

Yusuf falan gitmek için neyi bekliyor

bir oyuncu hiç mi oynamak istemez

şu an ne düşünüyorum?fred 1 haftadır manchesterda evinde

okan burukla görüşmüş,dün erden timurla görüşmüş büyük ihtimal.

ve bu sosyal medya yuzunden surec uzadı manchesterla.olacak iş degil.adam bilgisayar oyunu oynuyo hala evinde
Ali Yigitle Fifa da kapisiyor olabilir

Nicolas Dominguez bizde daha iyi olmaz mı Torreira ile birlikte?

İzleyen, oyuncuyu takip eden var mı arkadaşlar?

Bence Ribery'de kasıtlı hülle falan yaptık ya. Unuttum detayları ama Metz ile Marsilya'nın arasında husumet mi varmış neymiş. Onlara vermiyormuş Marsilya. Öyle yarım sezon sonra gitmesi planlıydı falan diye düşünüyorum yani. Sadece benim teorim bu.
Sanmıyorum...''Gelecek, elimi öpecek, bizde devam edecek'' diyen rahmetli Özhan Başkandan, transfer edilmesinde başrol oynayan ve konuyu halledeceğine dair teminat veren Adnan Öztürk' e, Marsilya haberi ilk çıktığında ''Müptezel menajerin biri boş gevezelik etmiş, yok öyle bir şey'' diye muhabirlere çıkışan Ergun Gürsoy' a, Beyzbol sopasıyla Ribery' nin menajerinin evine baskına giden Bülent Tulun' a kadar herkesin rezil kepaze olmasının parayla yahut başka bir şekilde karşılığı olamaz. Opsiyonlu kiralamıştık, 1.9 milyonluk opsiyonunu ödeyip bonservisini aldık. Ancak futbolcunun birkaç yüz bin parasını birkaç ay geciktirdiğimiz için fesih hakkını kullanarak çekip gitti adam. Tarihin en büyük yöneticilik fiyaskosudur...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt