- 3 Haziran 2015
- 56.916
- 66.045
- 4.143
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İtalyan ortasira takımlarında her sene böyle adamlar çıkıyor bana hiç güven vermiyor böyle adamlar o baceomu nedir 10milyon güzel kazık bana göreİstatistikleri baya iyi yav aslında tam lazioluk atalantalık adam onlr niye girmiyor anlamadım. Lazio ortasaha arıyor tırım tırım bi de
Becao tr şartlarında iş yapar ya sert oldupu içinİtalyan ortasira takımlarında her sene böyle adamlar çıkıyor bana hiç güven vermiyor böyle adamlar o baceomu nedir 10milyon güzel kazık bana göre
90 dk izlemeden kimse istatistige göre teklif yapmaz anca bizim fener gibiler alır izlemeden
Becao italyan liginde bile yanlış bilmiyorsam 12 sarı kart almış bizim ligde hakemler kayırma yapmazsa bu herif 50 maçın 25inde kart görür.Becao tr şartlarında iş yapar ya sert oldupu için
Rekor mezut özildeydi galiba 90 bin olabilir.25-30 bini bulacak galiba takiprekor kaçtı acaba
Reis bizim ligte yarısını görmez bu hakemler varkenBecao italyan liginde bile yanlış bilmiyorsam 12 sarı kart almış bizim ligde hakemler kayırma yapmazsa bu herif 50 maçın 25inde kart görür.
mesela zaniolo var eski roma li potansiyelli genc yildiz onu alalimZaniolo giderse ondan gelen parayla potansiyelli yıldız bir genç alırız
Onemli olan bu zatenBecao italyan liginde bile yanlış bilmiyorsam 12 sarı kart almış bizim ligde hakemler kayırma yapmazsa bu herif 50 maçın 25inde kart görür.
Icardi sevgin ne durumdaAcayip bir lig bekliyor bizi
Bizde olsa evet belki ama Fener'de asla.Becao italyan liginde bile yanlış bilmiyorsam 12 sarı kart almış bizim ligde hakemler kayırma yapmazsa bu herif 50 maçın 25inde kart görür.