- 17 Ağustos 2009
- 44.177
- 33.288
- 3.448
İngiltere'den Fred'i alacaklar demek ki.Uçak radar kapatmış sebebi ne olabilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İngiltere'den Fred'i alacaklar demek ki.Uçak radar kapatmış sebebi ne olabilir
Kim alıyormuş kiNicolas dominguezi biz alsak çok iyi olur vallahi
Android kullaniyorsaniz uygulamayi indirip deneyin.ben takip ediyordum kayboldu ucak yaw. 17 bin kişiydi en son
25-30 bini bulacak galiba takipben takip ediyordum kayboldu ucak yaw. 17 bin kişiydi en son
EPL kulübü için bozuk para, ederi olsa alırlardı10 m imza istiyorlar
hiç bilmiyorum25-30 bini bulacak galiba takiprekor kaçtı acaba
Bu lafı bejekeli deli lakaplı ibrahim üzülmez söylediYok Ümit Özat'ın dediği "Sparta Prag'ı Sparta'da yeneceğiz" söylemiydi.
Biraz erken olmamış mı? Bein çok aceleci davranmış, şunun şurasında şampiyonluğun üzerinden sadece neredeyse 2 ay geçmiş.
Gelir şimdi, Birazdan kap var derMikşersah duyum verdi mi ki
Fb teklif verip duruyor biz de araya girelimKim alıyormuş ki
Aynen baceo mu nedir onun gibi bu eleman 1 tane bile izleyen yok herkes videolardan iyi filan diyor ama rossi nin ortasaha seklide çıkabilir o paraları verince daha garanti oyuncu alinmaliNicolas dominguezi biz alsak çok iyi olur vallahi
Fener napacakmis o kadar orta sahayı?Fb teklif verip duruyor biz de araya girelim
İstatistikleri baya iyi yav aslında tam lazioluk atalantalık adam onlr niye girmiyor anlamadım. Lazio ortasaha arıyor tırım tırım bi deAynen baceo mu nedir onun gibi bu eleman 1 tane bile izleyen yok herkes videolardan iyi filan diyor ama rossi nin ortasaha seklide çıkabilir o paraları verince daha garanti oyuncu alinmali
Fener napacakmis o kadar orta sahayı?