- 16 Haziran 2010
- 203.908
- 155.921
- 6.838
Onu bilemem artık bir 10 numara daha alınırsa biri daha gidebilir tabi.Evet ama 10 için bir ismin daha geleceği söyleniyor o yüzden dedim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onu bilemem artık bir 10 numara daha alınırsa biri daha gidebilir tabi.Evet ama 10 için bir ismin daha geleceği söyleniyor o yüzden dedim.
Dubois gidecek bence de ama oraya Mert Müldür çok maliyetli olur bence. Hem bonservis hem de minimum 1,5 maaşa değmez bence açıkçası sırf yerli diye.Dubois giderse diye yazdım.
Fener Zeki Çelik'e yöneldi diyorlar. Bize gelmez Zeki, Boey varken.
Mert yetenekli çocuk da sıkıntısı mental ve bu onu defolu hale getiriyor.
Üst düzeye tutunmak için son şansı bu.
Bakıyoruz belki de. Zahayi kimse bilmiyorduHerkese selam
Benim anlamadığım bir nokta var.biz niye ortasahaya böyle rashica tarzı isimli, gösterişli olmayan ama takım oyuncusu çalışkan oyuncu bakmıyoruz.
Sergio 30 yaşında uzun zamandır sallantıda şimdi fred konuşuluyor o da 30 yaşında ne vereceği meçhul ve bunlardan bonservis kazanma ihtimalimiz çok düşük.
Yeterince isimli adam aldık biraz da takımın hamallığını yapacak nispeten genç sonrasında bonservis kazanabileceğimiz birine yönelmek gerekiyor.orta saha için görünürde strateji yanlış gibi duruyor.o bölgede yanlış zar atarsak sonuçları ağır olur benden demesi
Arkadaşlar kap duyumu geldi mi? Gelmediyse ben verebilirim![]()
Umarım.kerem demirbayın geleceği konuşuluyor o da 30 yaşlarında.Bakıyoruz belki de. Zahayi kimse bilmiyordu
Şampiyonlar Ligi'nde başarı için bu oyuncular birlikte beraber daha fazla maç yapmalılar.Kura şansı gelirse gruptan çıkabilir bu kadro..Ekli dosyayı görüntüle 212482
Sizce bu kadro Sampiyonlar Liginde neler yapar? ( oyuncularin yerlerine takilmayin onlar degisir oyun içinde)
10 tane nerede yaw 3 tane anca vardir.Şampiyonlar liginde icardiden iyi santrafor şu olan takım sayısı 10u geçmiyor. İcardiiiiiiiiiii
orta sahada bu tarz bilinmedik adamlar pekte katkı sunamıyor gibi midjso-ciculdau-etebo-asssuncao gibi adamların hepsi elde patladı aldıklarımızınHerkese selam
Benim anlamadığım bir nokta var.biz niye ortasahaya böyle rashica tarzı isimli, gösterişli olmayan ama takım oyuncusu çalışkan oyuncu bakmıyoruz.
Sergio 30 yaşında uzun zamandır sallantıda şimdi fred konuşuluyor o da 30 yaşında ne vereceği meçhul ve bunlardan bonservis kazanma ihtimalimiz çok düşük.
Yeterince isimli adam aldık biraz da takımın hamallığını yapacak nispeten genç sonrasında bonservis kazanabileceğimiz birine yönelmek gerekiyor.orta saha için görünürde strateji yanlış gibi duruyor.o bölgede yanlış zar atarsak sonuçları ağır olur benden demesi