Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dubois giderse diye yazdım.

Fener Zeki Çelik'e yöneldi diyorlar. Bize gelmez Zeki, Boey varken.

Mert yetenekli çocuk da sıkıntısı mental ve bu onu defolu hale getiriyor.

Üst düzeye tutunmak için son şansı bu.
Dubois gidecek bence de ama oraya Mert Müldür çok maliyetli olur bence. Hem bonservis hem de minimum 1,5 maaşa değmez bence açıkçası sırf yerli diye.

Herkese selam
Benim anlamadığım bir nokta var.biz niye ortasahaya böyle rashica tarzı isimli, gösterişli olmayan ama takım oyuncusu çalışkan oyuncu bakmıyoruz.
Sergio 30 yaşında uzun zamandır sallantıda şimdi fred konuşuluyor o da 30 yaşında ne vereceği meçhul ve bunlardan bonservis kazanma ihtimalimiz çok düşük.
Yeterince isimli adam aldık biraz da takımın hamallığını yapacak nispeten genç sonrasında bonservis kazanabileceğimiz birine yönelmek gerekiyor.orta saha için görünürde strateji yanlış gibi duruyor.o bölgede yanlış zar atarsak sonuçları ağır olur benden demesi

Herkese selam
Benim anlamadığım bir nokta var.biz niye ortasahaya böyle rashica tarzı isimli, gösterişli olmayan ama takım oyuncusu çalışkan oyuncu bakmıyoruz.
Sergio 30 yaşında uzun zamandır sallantıda şimdi fred konuşuluyor o da 30 yaşında ne vereceği meçhul ve bunlardan bonservis kazanma ihtimalimiz çok düşük.
Yeterince isimli adam aldık biraz da takımın hamallığını yapacak nispeten genç sonrasında bonservis kazanabileceğimiz birine yönelmek gerekiyor.orta saha için görünürde strateji yanlış gibi duruyor.o bölgede yanlış zar atarsak sonuçları ağır olur benden demesi
Bakıyoruz belki de. Zahayi kimse bilmiyordu

7F9FEF20-CF0E-4DF4-83BA-6534CB8CDC27.webp

Sizce bu kadro Sampiyonlar Liginde neler yapar? ( oyuncularin yerlerine takilmayin onlar degisir oyun içinde)

Erden başkan icardi ayarında 2 3 oyuncu daha katacaz kadroya dedi yani a plus oyunculardan bahsediyor ,de paul ,zielinski bunlar as oyuncu imkansız ward prowse ise takimi küme düştü acaba diyorum

Şampiyonlar liginde icardiden iyi santrafor şu olan takım sayısı 10u geçmiyor. İcardiiiiiiiiiii

Herkese selam
orta sahada bu tarz bilinmedik adamlar pekte katkı sunamıyor gibi midjso-ciculdau-etebo-asssuncao gibi adamların hepsi elde patladı aldıklarımızın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt