- 18 Mayıs 2011
- 19.781
- 10.406
- 1.688
Görünüşe göre Demirbay...Torreiranın partneri acayip kritik bir hal aldı.
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Görünüşe göre Demirbay...Torreiranın partneri acayip kritik bir hal aldı.
Gerekirse sabaha gelsin abi geliyor işteBence gelmesi 12'yi geçecek
İspanya tarafına iniş yapıp tekrar kalkacaktı, daha iniş yapamadı. 16.30'da tekrar kalkması bekleniyordu. Şu an en az 1.5 saatlik rötar var
Kerem Demirbay stratejik açıdan çok önemli bir hamle.
Türkiye’de yetişmiş bu kalitede bir yerli oyuncu yok. Özellikle ligde bizi çok rahatlatacak.
Eğer faydalı olacaksa başımız üzerine. Aranan kan mı göreceğiz.Görünüşe göre Demirbay...
Ozan Kabak dışında fiziği iyi altyapı topçusu hatırlamıyorum.Fazla boyu yok ama fizigi iyi. Bizim altyapidan cikan veletler sülük gibi hep.
Sami’nin prensi vardı nasıl hatırlamazsınOzan Kabak dışında fiziği iyi altyapı topçusu hatırlamıyorum.
Senin canın arada bildirim çekiyor galiba.Gözlerimi kapattigimda tadicin elinde kalkan super lig kupasını görüyorum maalesef.
Emin de iyi yaOzan Kabak dışında fiziği iyi altyapı topçusu hatırlamıyorum.
Gerekirse sabaha gelsin abi geliyor işte![]()
Şu takıma gelip de canını dişine takarak oynamayacak oyuncu olmaz bence. Bu kadar hücum gücü maç içerisinde herkese şevk verecektir.Eğer faydalı olacaksa başımız üzerine. Aranan kan mı göreceğiz.
Uçak yolda abi, cayır cayır story o bu attılar binerken, millet 8-9 saattir uçak takip ediyorYa kimse cevap vermiyor. Kesin ucakta geliyormu bugun?
İcardi ve Wanda'yi takibe al sosyal medyadaYa kimse cevap vermiyor. Kesin ucakta geliyormu bugun?
Ciddi bir şekilde sorduğunu tahmin etmemiştir kimse...Ya kimse cevap vermiyor. Kesin ucakta geliyormu bugun?
O A takıma dahil olduktan sonraki dönemde Bolu'ya falan kiralık gittiğinde düzeltti.Emin de iyi ya