Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerem ile ilgili olay su. Gününde oldu mu cok mücadeleci bir oyun sergileyebiliyor, tam bir ikili mücadele manyagina dönüsebiliyor. Ama gününde olmadi mi da Sergio'nun son haftalardaki hali gibi ikili mücadelelerden kacarak silik bir performans koyabiliyor ortaya.

Bu sene Kerem de ayni takimi Leverkusen gibi istikrarsiz performans gösterdi. O takimda tek istikrarli adam Diaby denen manyakti, tabi o bile deli gibi goller kacirdi. Onu da 55 Milyona EPL'ye sattilar iste.

Kerem ilk 11 icin mi yoksa rotasyon icin mi düsünülüyor onu anlamadim ben tam olarak. Cünkü ileri hattaki adamlari düsünürsek orta sahamiz fisek gibi olmali.
Bence hala orta sahanin önemini kavrayabilmis değiliz.israrla senelerdir bunu anlayamadık.
Heleki bizim ileri üç oyuncularimizi düsununce daha elzem kaliteli tempolu orta saha..
Ben keremi ilk 11 de oynatacagima ligde kazimcan veya günayi oynatım daha iyi..iBu konuda ligi 13. Bitirdigimiz sezonda blie bas bas bağırdik burada.ligde yerli oyuncu hakkımızı ne kadar çok defans hattından kurarsak o kadar iyi olur dedik.kerem akturköglu oynar femirbay gene oynamaz.

ben demirbayin rotasyon ıcin alındığını düsünuyorum.

1690552010524.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt