Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Icardi’nin kiralık gelmesi çok iyi bir hamleydi

Kadroya katmak ise mükemmel bir hamledir. Millet Zaha, Dzeko, Tadic vs diyor da bu hikaye normalde 1 yıllık kiralık ile ağızlara bal çalma ile biterdi. Yıldız olarak gelecek, muazzam bir sezon geçirecek, ligin içinden geçecek, sezonun oyuncusu olacak ve bu kiralık oyuncu kadronda kalmaya devam edecek.

Icardi’de karakterli adammış helal olsun
Dzeko ve Tadic'e görede yani baya yas farki var birde

Uçak birazdan Tenerife denilen İspanya'ya bağlı adaya inecekmiş
Diğer uçakların birikmesinden anladığımız üzre yakıt ikmali için..

1690553548055.png

10 lazım diyen arkadaşlar bi kadro yapabilir mi mevcut kadroya ekleyerek

Bence hala orta sahanin önemini kavrayabilmis değiliz.israrla senelerdir bunu anlayamadık.
Heleki bizim ileri üç oyuncularimizi düsununce daha elzem kaliteli tempolu orta saha..
Ben keremi ilk 11 de oynatacagima ligde kazimcan veya günayi oynatım daha iyi..iBu konuda ligi 13. Bitirdigimiz sezonda blie bas bas bağırdik burada.ligde yerli oyuncu hakkımızı ne kadar çok defans hattından kurarsak o kadar iyi olur dedik.kerem akturköglu oynar femirbay gene oynamaz.

ben demirbayin rotasyon ıcin alındığını düsünuyorum.

Acikcasi ben de daha iyi bir orta sahanin gelecegini ümit ediyorum. Yoksa isimiz zor.

İçimden bir ses diyor ki, Felix'i beklediğimiz için prensipte anlaştığımız Kamada'yı bekletiyoruz. Fred için 5m Euro rakamında "ya tutarsa" diyerek yoklama yapıyoruz. Esas hedef çok başka bir oyuncu.

İcardi gerçekten uçakta mı???

Melihşaha teyit ettirmeye çalışıyorum şu an.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt