Oğuzhan Sesko
Tek Yumruk
- 11 Ağustos 2009
- 66.678
- 71.222
- 4.918
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dzeko ve Tadic'e görede yani baya yas farki var birdeIcardi’nin kiralık gelmesi çok iyi bir hamleydi
Kadroya katmak ise mükemmel bir hamledir. Millet Zaha, Dzeko, Tadic vs diyor da bu hikaye normalde 1 yıllık kiralık ile ağızlara bal çalma ile biterdi. Yıldız olarak gelecek, muazzam bir sezon geçirecek, ligin içinden geçecek, sezonun oyuncusu olacak ve bu kiralık oyuncu kadronda kalmaya devam edecek.
Icardi’de karakterli adammış helal olsun
Torreira'nın yedeği olarak 6 numara da lazım.
Orta sahada Mustafa Sarp Barış Özbek Ayhan Akman in önüne istersen Zidane koy yine iş yapmazİnşallah Jo lu Keita lı Elano lu takım gibi olmayız.Çok yıldızdan korkuyorum.O yüzden Raşitsa Demirbay gibi hamleler istiyorum
Yapamaz...10 lazım diyen arkadaşlar bi kadro yapabilir mi mevcut kadroya ekleyerek
Bence hala orta sahanin önemini kavrayabilmis değiliz.israrla senelerdir bunu anlayamadık.
Heleki bizim ileri üç oyuncularimizi düsununce daha elzem kaliteli tempolu orta saha..
Ben keremi ilk 11 de oynatacagima ligde kazimcan veya günayi oynatım daha iyi..iBu konuda ligi 13. Bitirdigimiz sezonda blie bas bas bağırdik burada.ligde yerli oyuncu hakkımızı ne kadar çok defans hattından kurarsak o kadar iyi olur dedik.kerem akturköglu oynar femirbay gene oynamaz.
ben demirbayin rotasyon ıcin alındığını düsünuyorum.
Icardi10 lazım diyen arkadaşlar bi kadro yapabilir mi mevcut kadroya ekleyerek
Torreira 2. Maçtan ciğerleri eline alır herhaldeIcardi
Zaha-Kamada(10)- Zaniolo
Torreira-Kerem
Angelino- Nelson-Abdulkerim-Boey
Günay
RIP torreiraIcardi
Zaha-Kamada(10)- Zaniolo
Torreira-Kerem
Angelino- Nelson-Abdulkerim-Boey
Günay