Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu tete kimdir necidir Allah askına?56.00 twit atılmıs hakkında.50.000i tanımıyor kesin

kulübü niye serbest bıraktı?gecen sezonu da kötü geçirmiş.bonservisi elinde şu an,orda var bişeyler.

cok yetenekli ve parayı seviyosa agustos ortasına kadar bekler zaten.fb sartlarını sormus oyuncuya ,bilgi almıs hakkında muhabirine göre

bunlar cengiz,tete falan derken ekambi alacaklar gibi ya neyse.ekambi de yararlı oyuncu.

Angelino, Zaha, İcardi akıl alır gibi iş değil ya. Emeği geçenlere büyük teşekkür etmek lazım. Bir de muhtemelen a seviye bir orta saha daha gelecek, o isimde büyük merak konusu...
Erden timur herşeyi yaptı gerektiğinde cebindende verdi.Gerisini okan buruk oynatacak.Bu takım oynayamazsa suçu oyuncularda bulmam.

Yada diğer kabul edebileceğim senaryo Musleranin sadece Cl,kupa ve max 10 tane lig maçında oynaması olur sinir için ama tabii as oynayacak adam da Günay mi orası büyük soru işareti, hiç beğenmiyorum ben.Volkan babacan bile gelse daha rahat olurdum

Paris Dembeleyi aliyormus. 50 milyon bonservis, ama o rakamin yarisi Dembeleye gidiyormus

orhan ağabey:

- Kerem Demirbay son 4 yıl içerisinde düşüş yaşamış bir futbolcu ve analiz genelde son yılları baz alınır. Abartı övgü mümkün değildi. Gerçek neyse o biraz da. - Nihayetinde Bundesliga performansı baz alındı, burası başka lig. Bazı açılardan daha zor bazı noktalarda ise daha kolay. Değişik performanslar gösterebilir. - Nagelsmann zamanı oyuncuların hepsi abartı değerlere büyük takımlara transfer yaptılar. Bugün kulüpsüz gezen Niko Schulz’a Dortmund 25.5 milyon euro bonservis vermişti. Aynı takımdan Rudy ve Süle misal Bayern’e gitti. Amiri keza.. Şöyle bir baktığımızda hoca-takım hepsine artı değer yüklemiş ve bu beklentinin altında ezilmiş pek çoğu ama yine de hepsi çok iyi oyuncular aslında. Kerem de böyle, özgüven sorunu da vardır ve floryanın suyuna da ihtiyaç var kesinlikle. -bundesliga kalitesine sahip yerli merkez pasör teknik orta saha. Her türlü iş yapar, potansiyeline ulaşırsa ekstra olur. Olmasa da iş görür..

yine 104.000 twit atılmıs felix hakkında.erden timurun dunku acıklması yine bosa gitti.adam transferi etkiliyor diyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt