Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konu dısı 2003 yilinda juventusu yendigimiz şl maci cikti karsima ev sabiyiz ama mac samiyen de degil almanyada sanirim neden samiyende oynanmadi bu maclar bilen soyleyebilirmi merak ettim

Konu dısı 2003 yilinda juventusu yendigimiz şl maci cikti karsima ev sabiyiz ama mac samiyen de degil almanyada sanirim neden samiyende oynanmadi bu maclar bilen soyleyebilirmi merak ettim
terör saldırılarıydı sanırım juve gelmek istememişti.

Pkk şerefsizlerin o dönem aktif halde saldırıları sonucu. Kargalarda o yüzden almanya’da oynamıştı o sene

O maçtan günler önce hsbc binası önünde bombalı saldırı düzenlenmişti İstanbulda. İtalyanlar da güvenliklerini bahane edip UEFA'ya İstanbulda oynamak istemediklerini söyleyince böyle bir karar alınmış.

Transfer dönemi sonuna doğru Arapların etkisiyle Avrupa’da piyasa iyice daraldıkça bizim topçular için teklifler yükselir muhtemelen. Dübua, Zaniolo, Torreira, Nelsson için yeni talipler çıkabilir.

Geçen sene Sergio Oliveira'nın bu sene de Mauro İcardi ve Kerem Demirbay'ın duyumunu veren Arda Turan'ı takibe alalım..

Fener’in Galatasaray’a meydanı bırakmamak için tek atımlık kurşunu vardı. Onu da bu sezon harcıyor. Tutmaz ve Galatasaray yine şampiyon olursak bir daha ne Fener, ne Beşiktaş yakalayamaz bu takımı net Almanya ligine döner.

Galatasaray bu noktaya 2 kere getirdi. Biri 2000-2001 sezonu, diğeri 2013-2014 sezonu.. İkisinde de kurduğu psikolojik üstünlüğü kendi eliyle piç etti. Tabi yabancı kuralı değişmesi gibi pek çok yandan müdahale de oluyor. Bu sefer artarak devam ediyor, umarım sezon sonu başarıya ulaşılır

Döbua bile satılmadı bi ara isteyeni vardı ne güzel. Piyasası varken yedek oyuncu için ayrılan bütçeden kurtulmak ve bonservis elde etmek iyi fırsattı aslında.
Bence de renktaş.

Bazı oyuncuların yedekten gelip katkı vermesi gerekir, Dubois böyle bir oyuncu değil. O da satılabilir.

Yusuf Demir-TS haberi çıkmış yine. Bu yıl para veremezler de şöyle 2-3 milyon zorunlu opsiyonla filan kiralık gönderebilsek iyi olur. Hiç ümit vaad etmiyor maalesef; gittiği yerde uçup kaçacaksa da kaçsın artık...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt