Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son anda desplanchesss söylemesi uygun italya menşei alınabilir bu kaleci boy tip olarakta gs kalecilerine benziyorsa tamamdır.

3.yerli net kaleci olmalı, muslerayı artık milli takımda bile oynatmıyorlar. ugurcan, mert gunok, sinan bolat artık hangisi geliyorsa gelsin kaleye geçsin

bir de mert muldur 1.8m maaş istiyormuş haberi gördüm 1.5 okeyse gelsin o da dubois yerine

20 falan veren varsa Zaniolo’yu satıp Rashica + yıldız orta saha almalıyız.
Geçen sene tek maçta bile Rashica’yı kesemeyen adam fenere gol attı diye rashica’dan iyi topcu olmadı

Rashicayı alırsan zaniolo nerede oynayacak, 15M verdiğimiz adam yedekte falan durmaz. Özellikle Zaha da geldikten sonra ya zaniolo olmalı ya Rashica.
Rashica’yı 5 zaniolo’ya değişmem, 15 milyon verdik diye iyi topcu olmuyor, diagne’ye de 13 verdik

Bu cahillere Okan hoca fotoğraf çektirse 50 yıl saklarlar. Sanki bir şey biliyormuş gibi böyle şeyler yazıyor. Sen ne taktik ne teknik ne antrenman ne bir şey bilmiyorsun. Bırak futbolu hayatta bildiğin herhangi bir şey bile yok.

Bu malı bi ara takip ettim. Alık alık yorumları olduğunu görünce bıraktım

Bu cahillere Okan hoca fotoğraf çektirse 50 yıl saklarlar. Sanki bir şey biliyormuş gibi böyle şeyler yazıyor. Sen ne taktik ne teknik ne antrenman ne bir şey bilmiyorsun. Bırak futbolu hayatta bildiğin herhangi bir şey bile yok.
Benzerleri mevcut

fmde türk pasaportu var bunun, 4 kez isveç milli olmuş

Yusufun babasi yerine profesyonel bir menajeri olsa, 2 hafta önce kiralik giderdi. Oynayamayacagi belli cocugun. Neyi bekliyor anlamiyorum. Daha Avrupa'da berlirli seviyede hypelidir bu cocuk. Gideceksin Holandaya falan, orda form tutarsa gelecek yaz rahat baya isteyeni cikar.

Turk kaleci olmazsa çıkamayız işin içinden, keşke mert olsaydı.

13-14 sene önce forumda aktiftim. Üyelik adresimi vs unutunca yeni hesap aldım. Bir çok kişiyi de ismen hatırlıyorum.
Bir süredir sadece okuyorum ama yazılanları okuyunca daha fazla dayanamadım.
Forumda değişen hiçbir şey olmamış. Yine bir Maçla, hem de sezonun ilk maçıyla ortalık yangın yeri.
Sezon başı kampları ağır yüklemelerle geçer. Böyle performans görmek normal. Kaldı ki zeminde suni çim.
İç sahada rahat kazanarak devam ederiz. Sonrasında da takım maç temposuyla toparlar zaten.

3.yerli net kaleci olmalı, muslerayı artık milli takımda bile oynatmıyorlar. ugurcan, mert gunok, sinan bolat artık hangisi geliyorsa gelsin kaleye geçsin

bir de mert muldur 1.8m maaş istiyormuş haberi gördüm 1.5 okeyse gelsin o da dubois yerine
Muslera her sezon başı böyle ya yıllardır, sonradan toparlıyor ama uğurcan gelse keşke isterim.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Rashica alınmalı, bekler harici oyunu genişletecek adam yok mevcut kadroda. 2 kanadın içe kateden olduğunda ne kadar etkisiz olduğumuzu geçen sezon başı gördük aslında. Rashica 11e girdikten herşey yerli yerine oturmuştu. Teklif varsa yunusu satıp yerine rashica alınmalıdır. Zaniolo icardi arkası 2.fw olarak değerlendirilmeli
Kesinlikle, Kerem, Yunus, Zanolo hepsi içe katediyor o yüzden oyun sıkıştı birazda, Rashita farklı oyuncu sıfıra kadar inebiliyor, oyunu açıyor, genişletiyor bir şekilde onu almak lazımdı.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt