Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dünkü mac yüzünden yangin yapmak sacma, antrenman maci havasindaydi bizim icin

ben asil bugünkü fener macini iple cekiyorum, yenilseler de eglensek biraz :asd:

Orta saha kurgumuzda çok eksik var, Torreira olmayınca resmen bitikleri oynuyoruz. Herkesin yerden yere vurduğu Oliviera hemen arkasına en iyi ikinci orta saha oyuncumuz maalesef; Berkan, Midtsjö ile olmayacak bu iş, Demirbay için ısrarın nedeni bu ancak bu noktada bir sorun daha var Torreira'ya Allah korusun bir şey olursa ne yapacağız? Torreira'yı yedeklememiz gerekiyor.

Bu denli iyi kadro kurulmuşken iyi bir orta saha rotasyonu ile bambaşka şeyler konuşulabilir, ön alan fazlası ile yeterli +Morutan var, diğer yandan Rashica istisnası var.

Beklerimiz iyi durumda, daha da iyi olacak.

Stoper tandeminde Nelsson toparlayacaktır, konsantrasyon sorunu var şuan, geçen sezon da böyle başlamıştı.

Okan’ın Crivelli’si, Muğdat’ı gibi di mi? :)
Valla kaleye yakın tutarsak icardinin boşalttığı bölümlerde 10 gol üstüne çıkar eskilerden mesela İtalya liginde cassano falan di Natale vardı false 9 gibi oynuyordu o tarz bi oyuncu bence

Kadro kurarken Torreira'yı yazıp geçiyoruz ama mutlaka arkasına da bir oyuncu alınmalı.

Midtsjö, Cicaldau ve Oliviera gönderilmeli bu takımdan;

Torreira, Torreira'nın yedeği, 8 numara, 8 numara yedeği, presçi 10 numara transferi yapılmalı. Toreira oyun tipi olarak sakatlığa çok açık. Mutlaka arkasını doldurmalıyız. Hatta mümkünse farklı bir oyuncu tipi olarak Melovari, Fernandomsu bir genç bulmalıyız.

2017 yazında takıma Fernando - Ndiaye eklenince bir anda çağ atlamıştı oyun.

Bu sene Torreira ve 8 numara eklenince de bence öyle olacak. Icardi-Zaha'dan bahsetmiyorum bile.

kerem demirbay ve iyi bir 8 numara (dinamik, fred gibi) alininca cok iyi bir takim oluruz, ki plan da da o var ztn. oliviera ve berkan yedek olarak kabul edilir, belki extra dan bir orta saha bile olabilir

aslinda üclü dinamik orta saha müthis olur, ama ozaman iste önde 3 tane yer kaliyor, o da olmaz yani

8 numaradan ziyade 6 numaraya daha yakın bi oyuncu lazım gibi bizim oyuna. Torreira tek başına o defansif yükü kaldıramaz sene boyunca.Salih Özcan ideal profil gibi duruyor hem yerli hem de genç zorlamak lazım bu adamı

zanioloya 25 veren varsa bu saatden sonra gözü kapali satar rashicayi ne olursa olsun alirim, özellikle rashica diyorum cünkü futboldan anlayan bu adamin sadece bir kanat oyuncusu olmadigini bilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt