Ugur Karaca
Tecrübeli Üye
- 31 Mayıs 2010
- 5.064
- 2.919
- 1.748
Ndiaye gibi adam lazım bize net .
Oliviera geçen sene ilk yarıdaki fb maçından beri piyasada yok.
Oliviera geçen sene ilk yarıdaki fb maçından beri piyasada yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Niye 5. mi olmak istiyoruzNdiaye gibi adam lazım bize net .
transfer yedeğe yapılmaz yerli değilse.Sioipis takım arıyormuş, torreirayi çok net yedekler bence kupada falan
Katılmıyorum , torreiranim olmadığı her maçta Anadolu takımları bile fallafoş eder bizi , dün gördük hep beraber, Berkanla mitzoyle olacak iş değiltransfer yedeğe yapılmaz yerli değilse.
yedeğe yapılmaz. 11 oynayacak adam alırsın hangisi yüksekse o oynar.Katılmıyorum , torreiranim olmadığı her maçta Anadolu takımları bile fallafoş eder bizi , dün gördük hep beraber, Berkanla mitzoyle olacak iş değil
Sioipis takım arıyormuş, torreirayi çok net yedekler bence kupada falan
gibi diyor ya cafercanNiye 5. mi olmak istiyoruz
Ama daha kolayçok ihtimal vermiyorum ona ben. uğurcan'dan daha zor transfer olur bonservis açısından.
Ne alakası var Allah aşkına , bakambu yu neden aldık o zaman icardi varken ? Barış gayet götürür demen lazımdı senin mantığına gore. Ayrıca Torreiradan iyisini nereye alıyorsun? Bırak iyisini aynı seviye bile alamazsin. Transfer gayette yedeğe de yapılır , 50 maça çıkacağız. Aksi halde Torreiranin olmadığı her maçta rezil olursun dünkü gibi.yedeğe yapılmaz. 11 oynayacak adam alırsın hangisi yüksekse o oynar.
o mantıkla çer çöp dolduralım takıma o zaman
Kesinlikle, zahadan sonra Raşit olmasa da olur diyordum da farzmis adam.Bizim takım savunmasında 2 önemli oyuncu vardı torreira ve Raşid ,Raşid olunca boeyle birlikte o kanadı komple kapatıyorlar
Uygun şartlar oluşursa mutlaka almalıyız Raşidi
Bizim takım savunmasında 2 önemli oyuncu vardı torreira ve Raşid ,Raşid olunca boeyle birlikte o kanadı komple kapatıyorlar
Uygun şartlar oluşursa mutlaka almalıyız Raşidi
Gerek yok siopise falan 14 yabancıda morutanı nasıl kadroda tutarız diye hesap yapıyoruz burda.Sioipis takım arıyormuş, torreirayi çok net yedekler bence kupada falan